2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Samsung Galaxy Tab (P1000) teszt

Samsung Galaxy Tab (P1000) - nagyra nőtt univerzum

[ ÚJ TESZT ]

Mit rejt a doboz?

Arányaihoz képest meglehetősen kicsi dobozt kaptam kézbe a mobilx-től, amiben egy fehér hátlappal rendelkező Galaxy Tab rejtőzködött.

Az előlapja teljesen sík, felül találhatóak érzékelő szenzorok, valamit 1,3mpx-es kamera, ami nagyon jól jöhet akkor, ha valaki Skype-on videóbeszélgetést szeretne rajta eszközölni.

Samsung Galaxy Tab (P1000)

A hátlapja nagyon egyszerű, letisztult. Középen a Galaxy Tab felirat simul a fehér színbe, míg kicsit felette a bal oldalon a 3mpx-es kamera és vaku töri meg a csendet. A hátlapját ne próbálja senki sem levenni, a SIM és memóriakártyát oldalt tudjuk, viszont nem ajánlom, hogy bárki is menet közben tegye be, vegye ki a szolgáltató kártyáját, mert a készülék meghibásodásához vezet, ami garanciavesztéssel jár együtt.

Samsung Galaxy Tab (P1000)

A két sloton kívül még hangerő szabályozót és bekapcsológombot kapott az oldala a Tabnak, míg az alján egy dockoló port található, ami nem a USB egyik szabványa, tehát nem vehetünk hozzá olcsó kábelt, csak Samsung tartozékkal fog működni mind a töltés, mind az adatkapcsolat.

A doboz alsó része nagyon üresnek tűnhet, olyan átlagos kiegészítőket kapunk, mint cserélhető csatlakozóval rendelkező USB hálózati adapter, adatkábel, fülhallgató, és egy nagyon kicsike használati útmutató. Dokkolót, vagy kábelt a tévéhez külön kell sajnos megvásárolnunk.

Samsung Galaxy Tab (P1000)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.