2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Samsung Galaxy Tab (P1000) teszt

Samsung Galaxy Tab (P1000) - nagyra nőtt univerzum

[ ÚJ TESZT ]

Internetezzünk!

A böngésző nagyon jól muzsikált, nem igazán volt probléma az oldalakkal, és a Flash tartalom sem okozott sehol sem gondot neki. Ami bántó, hogy egyes oldalaknál a görgetés egy falatnyit mintha darabos volna, ez akár annak is betehető, hogy a gyári böngésző elég sok memóriát felemészt, egy lapján is felugrott ez az érték 120-140MB-ra.

Samsung Galaxy Tab (P1000)

Ami a nagy dolog volna, az a Flash támogatás. Kerestem a hibát, próbáltam kiakasztani a böngészőt, de mindvégig stabil maradt. YouTube felülete alatt gond nélkül játszotta le a videókat, HD minőségben is, viszont nem a számítógépen megszokott módon jelenik meg, nem tudjuk lejátszás közben az oldal többi részét nézni, mivel rögtön teljes képernyőben látjuk a videót.

Külön kiemelném a böngészőben azt, hogy a gépelés nagyon könnyű rajta, két kézzel is, kényelmesen lehet vele pötyögni, és még a magyar karakterek is megtalálhatóak benne, így nem kell majd spórolni az ékezetes betűkkel sem. Aki esetleg nem szeretne gépelni, az megteheti, hogy a szöveget hangosan mondja, amit a gép megpróbál értelmezni. Angol nyelv esetében nem működik rosszul, magyarul viszont kevésbé tud.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.