2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Roccat Military Pack

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Most egy egész csomag jár az egér árában, katonás tematikával: dizájnban passzoló egérpad, egy dögcédula és bónuszok a War Thunder játékban.

[ ÚJ TESZT ]

Sense Military

A limitált egérhez limitált egérpad is készült. Hasonlóan az egérhez, ez is 3 fajta változatban elérhető. A csomagban azonos festésű darabok találhatók meg, hogy passzoljon az egérhez. A dobozon találhatunk mintát mind a felületet, mind a pad alját borító anyagból, így nem kell előszenvedni a padot a dobozból.

A pad maga egy eltérő mintával készült Sense, tehát ebben az esetben az egyetlen extra a pad mintázata, amely a Camo Charge esetében egy elmosódott dzsungel csendélet. A pad jobb oldalában a Roccat logójával nagyban, a bal felső sarokban pedig el is kezdték helyettünk strigulázni, hogy miből mennyit küldtünk a digitális örök vadászmezőkre.

A pad felülete speed, a dobozból kivéve, az érintetlen talpakkal érkező egér úgy csúszott rajta, mintha olajfilm réteggel lett volna borítva. Ezt nagyon nehéz megszokni azoknak, akik eddig control (nagyobb ellenállású, durvább felületű) padokat használtak eddig.

A vastagsága 2 mm, alul csúszásmentes gumibevonat található. Hálás tulajdonsága a vékony padoknak, hogy 1-2 nap alatt tökéletesen kisimulnak. Ez most is így volt. Magam részéről nehezebben szoktam meg az egérpadot, mint az egeret, mert egyrészt nagyon gyors rajta az egér, szinte ellenállás nélkül siklik, másrészt én a vastagabb (4+ mm) egérpadokat részesítem előnyben.

Verdikt

Ütős kis csomag lett a Military Pack. Az nagy durranás viszont az, hogy magában az egér 22 ezer forintba kerül, pontosan annyiba, mint a Military Pack, amelyhez jár az egér mellé egy dizájnban passzoló egérpad, egy dögcédula és játékbeli bónuszok a War Thunder játékban.

Akik egy kicsi, kezes, optikai egeret kerestek és az esélyesek között szerepel a Roccat Kone Pure, érdemes elgondolkodni, hogy most egy egérpadot is kapnak hozzá ingyen. Akik még a War Thunderrel is játszanak, azoknak pedig tovább extra az ajándék digitális tartalom.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.