2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Retro Kocka Kuckó 2

Második alkalommal szerveztem retró számítógép és videójáték kiállítást szülőfalumban, Mártélyon.

[ ÚJ TESZT ]

Végszó

Örülök, hogy ismét kiállítottam a gépeim, és Pisti is elégedett volt, hogy minden konzolja kibírta a nyüstölést, főleg, amit pénteken kaptak a srácoktól...
Technikai értelemben remekül sikerült a dolog, minden flottul ment, magamnak is megjött az a tapasztalat, hogy egy ekkora gépparkkal 3 ember hogyan boldogul, mennyi idő, beállítás, finomítás kell, ekkora méretű rendezvényhez. Amitől rettegtem kicsit, - hogy elfogy a művház elektromos hálózatából a kraft - szerencsére nem következett be. Hely dolgából is elfértünk, és hogy kiismertem "kiállítós szemszögből" a gyerekkorom óta ismert művházat, még egy kis növekedést is el tudok képzelni. Gépek terén is van még mit előhúzni a kalapból, 286, 386-hoz van alapanyag, csak időt is adjon az élet.. :)
A látogatószám miatt kicsit ugyan savanyú a szám íze, de ez lehetett a reggel leszakadó eső miatt, hogy elriasztotta a környékbeli embereket, hogy ellátogassanak Mártélyra, vagy mert pont az augusztus 20-i programbőség miatt nem volt szerencsés egy ilyen időzítés. Utólag belátom, érdemesebb lett volna vasárnapra is meghagyni a kiállítást, mert visszahallottam, hogy volt, aki jött, de már csak az elpakolás végét látta. Sajnos mivel hétfőn, kedden megint dolgoztam, és utána elutaztunk, így tudtam időben megoldani a dolgokat. Jövőre remélem ismét meg tudom tartani a kis kiállításunkat, bár van bennem egy kis pesszimista félsz, hogy eddig a covid miatt, most meg majd a rezsiárak miatt lesznek nehézségek.

Köszönet a képekért Szatmári Anettnak, Prievara Zsoltnak, és Török Imrének, a plakátot idén is snake1977 fórumtárs módosítgatta, és természetesen a Mártélyi Faluház (Pótári Mihály)-nak, hogy helyet kaptunk.

Végül még pár kép, egy-egy gondolattal kiegészítve:




[L:/dl/upc/2022-09/10/286461_pcwdfeh3acmejbyp_09_kinect2_2.jpg](IMG:/dl/upc/2022-09/10/286461_pcwdfeh3acmejbyp_09_kinect2_2.thumb.jpg)(/IMG)[/L]



Méghogy nem érdeklik a mai gyerekeket, meg a nőket egy kis koca-retro-kockulás... :)


A Rogue Squadron a joystickkel népszerű volt, volt, hogy két gépen is futott.

Előkerült a jó öreg passziánsz is.

1986-ban négy darab ilyen Commodore16-os és Videoton ill.
Junoszty TV-k voltak az iskola "számtech" terme.

Köszönöm, hogy elolvastad, jöhetnek a kommentek!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.