2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Razer BlackWidow Ultimate 2013

Minden hibája, angol kiosztása ellenére egyáltalán nem bántam meg a vásárlását, sőt, újra megvenném.

[ ÚJ TESZT ]

Konklúzió

Amit először le szeretnék szögezni, hogy senkinek nem fogja megváltani a világot a váltás. Sőt, kezdetben még akár érdekes billentyűlenyomásokat is fogunk majd produkálni. Azt tudom mondani, hogy 2 hónap után is megmaradnak ezek, csak kevesebbszer. Ha például rajta marad az ujjunk a Space-en és váratlanul elkezdünk ugrálni, feltesszük a kérdést, hogy ez mi? Gyorsan rájövünk, hogy a megpihent ujjunk bizony a gombra nehezedett.

Elmondható, hogy iszonyatosan érzékeny, nem kell azon erőlködjünk, hogy lenyomjunk egy gombot, olyan se lesz, hogy ha kis erővel nyomjuk meg, nem nyomódik be, sőt, itt inkább majd arra kell figyelnünk, hogy ne érjünk hozzá. Most már elmondhatom, hogy megszoktam a billentyűzetet, de még mindig sikerült rosszul ráhelyeznem a kezemet 1-1 vakírás előtt.

A Macro gombok is zavarnak még továbbra is, mert szerintem nagyon közelre kerültek a többihez, továbbá a LED-es világítást sem tartom akkora létfontosságúnak. Ezzel nem azt mondom, hogy ha most azt mondanák, hogy visszaadják a felárat, csak cseréljem le LED nélkülire, belemennék.

Minden hibája, angol kiosztása ellenére egyáltalán nem bántam meg a vásárlását, sőt, valószínűleg ha meg kéne vennem újra, bár szintén nehezen, de biztos beszerezném előbb vagy utóbb. Akik azon gondolkoznak, hogy beszereznek egy ilyet, azoknak azt tudom tanácsolni, hogy ha van rá módjuk, próbálják ki előbb. Mindenképpen próbálják ki előbb, milyen érzés vele a gépelés vagy a játék, mert nyilván egy gamer billentyűzetnek az elsődleges tulajdonsága ez.

L0f4gi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.