2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia N9 - Játsszunk droidot

Androidra írt játékok futtatása MeeGo alatt.

[ ÚJ TESZT ]

Előkészületek

Általában igaz, ha tisztes munkát szeretnénk végezni, érdemes előre felkészülni az eshetőségekre. Nincs ez másképp most sem, nézzük, milyen lépéseket kell végrehajtanunk, mielőtt nekilátunk dolgunknak.

Fejlesztői mód bekapcsolása:
Mint minden buherálós telepítést, ezt is a fejlesztői mód engedélyezésével kezdjük. Ha ezt még nem tettük volna meg, válasszuk a Beállítások>Biztonság>Fejlesztői mód opciót, és kapcsoljuk be azt. A telefon - pár egyéb alkalmazás mellett - telepíti a Terminál programot, majd újraindul. A lista egyéb tételeit nem kell telepíteni. Engedélyezni kell azonban a külsős alkalmazások telepítését, amit a Beállítások>Alkalmazások>Telepítések fül alatt található kapcsoló átbillentésével tehetünk meg.


Fejlesztői mód és külsős alkalmazások engedélyezése

Hasznos programok telepítése:
A későbbiekben, a dolgok csinosításához, szükségünk lesz egy fájlkezelőre, és egy alap képességekkel bíró szövegszerkesztőre. Fájlkezelésre a FileCase-t fogom használni (ingyenes megfelelője, a Filebox megtalálható a letöltések között). Szövegszerkesztésre több alternatívánk is van, én a Terminál alkalmazásba beépülő Nano nevezetű programot használom és mutatom be, de erre a célra pont megfelel a Benoît Hervier által fejlesztett SimpleText is. Minden program szabadon hozzáférhető, így a letöltéseim között is megtalálható, a Nano és a Filebox az Áruházból is ingyen telepíthető.


Alkalmazások az Áruházban

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.