2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Mijue M7: vegyes érzelmek...

Ha nem zavarnak a hibái, akkor jó vétel lehet, de ha még van 40 dollárod, akkor sokkal jobb telefont is találsz.

[ ÚJ TESZT ]

Akkumulátor, összegzés, unboxing videó

Többnapi használat után az akkumulátorral a következő észrevételeink voltak. A délután végére, amikor hazaér az ember a munkából, 4-5 körül, még simán 60-80 %-on volt az aksi. Azonban amint elkezdtünk vele babrálni, és a wifit használni, bizony megadta magát, és egy óra alatt simán lemerült. Ez miatt vettük észre, hogy a wifi a szokottnál jobban meríti. Film tesztet is csináltuk vele. Wifit kikapcsoltuk, 100%-ra töltöttük, és elkezdtünk egy 2 órás filmet lejátszani. A film végére kb. 50 %- on volt, tehát akár 3-4 óra kijelzőhasználati idő is belefér, ha ez nem a nap vége felé történik, addigra sajnos "elfárad".

Akkumulátor üzemidő: ha nem használ az ember netet, wifit, stb. akkor szerintem 2 napot is simán elmegy átlagos felhasználással. Amúgy net kapcsolattal, facebookkal, chat-el, stb-vel egynapos, mint átlagban a többi. Beszélgetési idő: két hét (hibátlan) használat után a beszélgetési időt 6-9 órára saccoljuk.

Összességében a véleményem az, hogy ha valakit nem zavar az a 6 hiányosság, amiket fentebb felsoroltam, annak mindenképp megéri. Ennyi pénzért itthon rosszabbakat lehet kapni. Akinek telik rá, az dobjon rá még 40 USD-t, és azért már tényleg egész jó kis telefont lehet venni. Köszönöm, hogy végigolvastatok, sziasztok!

Yocee barátom már egyébként meg is szerette, röpke 1 hét alatt.

Értékelésem:

Az unboxing videó ezzel az alkalmazással készült: Cinema FV-5

Unboxing videó:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.