2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nexus4 Wireless Charging Orb replika

Egy csonkolt gömb alakú indukciós töltő, ami a népszerű Google telefon dizájnos kiegészítőjét koppintja.

[ ÚJ TESZT ]

ORBitálisan jó

Tisztelt Nagyérdemű!

Szeretnék bemutatni nektek egy újabb vezeték nélküli töltőt, mely szintén az indukció elvén működik. Beszerzése könnyebb mint annak, amit az előző írásomban bemutattam, nevezetesen az eBay-ről bárki megveheti csekély 30 $ körüli (kb. 6700 Ft) áron, és még a szállítást is állják nekünk. Ez nem egy utolsó szempont, ha Kínából érkezik a termék. A cím gondolom sokunknak - de főként Nexus 4 rajongóknak, illetve azoknak, akik otthonosan mozognak ezen készülék kiegészítőinek világában - sejteti, hogy egy gondosan felépített marketinggel rendelkező termék másolatáról van szó, méghozzá véleményem szerint nem is akármilyen minőségben.

Mint legtöbbször most is kisebb pesszimizmussal, bizalmatlansággal álltam neki a rendelésnek, mint
mindig, amikor valaminek a másolatáról van szó. Ha egyszer az eredeti olyan drága? Mivel az igazival még nem volt szerencsém találkozni, ezért hangsúlyozom az írásban a szubjektív véleményem fog szerepelni.

Szeptember 19-én rendeltem meg, aznap meg is történt a fizetés, és körülbelül október 9.-én érkezett meg rendesen becsomagolva. Nagyjából ez két hetet jelent, ha munkanapokban számoljuk. Nem vészes, sőt úgymond normál időintervallumnak számít, ha a keletről érkező rendeléseket nézzük. Áfa illetve vámkötelezettségem nem volt, mivel nem üti meg azt a felső szintet, aminél már "levámolják" az embert.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Vezeték nélküli töltés FAQ

    Elég sok kérdés, tévhit, városi legenda van a vezetéknélküli töltéssel kapcsolatban, megpróbálok válaszolni a kérdésekre.

  • SOS USB töltő

    Ez csak egy rögtönzött szerkezet egy hétvégi bográcsoláshoz, nem is sokáig bírta, de a célnak megfelelt egy darabig.

  • Proda T200 vezeték nélküli töltő

    Már javában benne vagyunk a Qi-töltés világában, egyre több készülék támogatja gyárilag ezt a szabványt.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.