2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC Desire HD - Az öreg fémharcos

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az első igazán megbízható androidos telefonom története: a készülék amely kiállta az idők próbáját!

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Első észrevétel a formavilággal kapcsolatban, hogy igen vaskos a készülék, de én pont ezt szeretem benne és ennek köszönhető az is leejtéseim során, (ami összesen 3 volt) sértetlenül megúszta az incidenst, igaz utólag már tokot is szereztem mellé a védelem mértékének növelése érdekében.
A felső kijelző káva nagyon kellemes és az alsó gombsor is könnyen elérhető, jól kezelhető helyen van. A gombok világítása tökéletes, láthatóak sötétben is.

Ez a formavilág a HTC telefonok között szerintem a mai napig a legjobb, mivel manapság az M8, M9 (tudom, a surround hangszórók) készülék már igen nehezen gazdálkodik ezzel, de itt ez egyszerűen úgy tökéletes, ahogy van. Negatívumként a jack alsó elhelyezését tartom, ami miatt kénytelen vagyok a telefont fejjel lefelé elhelyezni a zsebemben, ha zenét szeretnék közben hallgatni (összegzésben bővebben).

A hátsó rész teljesen fémből készült, kivéve azt a három helyet, ami a képen is jól kivehető.
A kamera kiemelkedése nem okoz gondot, még akkor sem, ha a készülék nem rendelkezik tokkal.

A kialakítás miatt egy stabil támasztási pontot tud nyújtani az asztalon. A hangszóró szép tiszta hangzást nyújt, lehelyezett állapotban sem módosul a hangzás minősége. A vaku nagyon erős fényt ad vissza, egy teljes szobát könnyűszerrel bevilágít éjszaka. A felső kijelző felébresztő gomb az idő során egyre erősebb lenyomást igényel, de használata továbbra is hibátlan maradt 4 év után is.

A formavilágot tökéletesen szemléltető videó:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.