2022. július 5., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC Desire HD - Az öreg fémharcos

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az első igazán megbízható androidos telefonom története: a készülék amely kiállta az idők próbáját!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

2010 végén úgy gondoltam itt az idő, hogy beújítsak valami igazán erős és hosszú távon is megbízható társra. Ekkor több márka is alternatíva volt ilyenek például a Samsung, Sony (Ericsson), Nexus, HTC.

A végül meg nem vett telefonokról szeretnék egy rövid gondolatmenetet levezetni, hogy tisztában legyünk azzal, miért éppen ez a telefon lett végül a választásom.

Samsung Galaxy S:Ami igazán csábító volt, az a Super AMOLED kijelző és a Touchwiz felület, ami igencsak elnyerte a tetszésemet és biztosan befolyásolta a döntésemet a hatalmas reklám visszhang is.
Utólag megírva nagyon boldog vagyok, hogy nem ezt a készüléket választottam mivel mára szinte teljesen eltűnt és hosszú tárva nem lett volna a legjobb megoldás, persze akkoriban az ember ezt nem tudja előre megjósolni.

Sony (Ericsson) Xperia X10:Remek tapasztalatom volt az eddigi készülékeikkel, így ez is egy remek alternatíva lett volna. Tetszetős formavilág és ízléses felület jellemezte a telefont. Hosszú távon belegondolva ez már egy jobb megoldás lett volna, de nem biztos, problémák terén van annyira jó mint a HTC.

Nexus:Több oldalon is előkelő helyen szerepelt, viszont nem jutottam el oda, hogy komolyabban foglalkozzak ezzel a vonallal így ez teljesen kimaradt a végére.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.