2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Gépeim története 1997-től 2017-ig

Asztali konfigurációim és a meghatározó játékok az elmúlt 20 évből.

[ ÚJ TESZT ]

Végszó

2017-ben következő lépés a RAM bővítése 16GB HyperX-re, a táp (ezt még nem tudom) és végül a ház (talán Zalman Z3 Plus) cseréje.

Hogy utána mi lesz? Később lehet egy Xbox Scorpio, vagy PS4 Pro, de nem zárom ki a Ryzenre váltást sem. Még nagyon a jövő zenéje, egyelőre tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a konfiggal.
A gyakran játszott multi címek jól futnak rajta, remélem a Battlefield 1 vagy a Quake: Champions sem okoz majd túl nagy gondot. Egyjátékos módban is van még mit pótolnom, elleszek egy darabig.

Az utolsó időszak számomra emlékezetes játékai:
Shadow Warrior, Far Cry 3, Wolfenstein: The New Order, Battlefield 4, Unreal Tournament
The Crew, Carmageddon Reincarnation, Project CARS
Tomb Raider, Dead Space 3, Binary Domain, Brütal Legend, Castlevania 2: Lords of Shadow, Sleeping Dogs, South Park: The Stick of Truth, Spec Ops: The Line, Alice: Madness Returns, Grim Fandango Remastered, GTA V, Hitman: Absolution
Cities: Skylines,

Megvannak, de időhiány miatt egyelőre kimaradtak:
Witcher 2-3, Alan Wake American Nightmare, Assassins Creed 3 és Black Flag, Batman Arkham Origins, Elder Scrolls: Skyrim,Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Grid Autosport, Golf With Your Friends, Dangerous Golf, Carmageddon Max Damage, Dirt Showdown, Far Cry 3 Blood Dragon, Insurgency, Marlow Briggs, The Mean Greens, Payday 2, Overlord 1-2, Rise of the Argonauts, Shadow Complex Remastered, Star Wars: Force Unleashed 1-2, Train Simulator 2017, Tropico 4, The Vanishing of Ethan Carter, Mass Effect 2, Dragon Age: Origins

A játékok és a fejlesztések csak nagyjából lettek feltüntetve, már nem emlékszem minden dátumra pontosan. A képekért elnézést kérek, sajnos nincs jobb gépem. Tippeket, tanácsokat, valamint építő jellegű kritikákat szívesen elfogadok!

Mindenkinek jó játékot, köszönöm, hogy elolvastátok!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.