2024. szeptember 1., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Dell AX-510 Soundbar bemutató

Nem vártam sokat, de amit kaptam, az messze felülmúlja a várakozásaim: munka melletti csendűzésre tökéletes!

[ ÚJ TESZT ]

Kívül, meg kicsit belül…

Az elsődleges szemrevételezés alapján megállapíthattam, hogy a termék valóban használt. Erről a hiányzó szivacsok, az alsó felén talált 2 db, összesen 0,5cm2-nyi felületi „hámsérülés” és a rajta lévő minimális por árulkodott. :D Amúgy se karc, se sérülés, se repedés…

Esetemben a tápellátás 12V-ját a monitor biztosítja egy kb. 15 cm hosszú tápkábelen keresztül. (van külső tápos verzió is) A hang, a forrástól - ami lehet bármi, amin van 3,5 mm-es „jack” csatlakozó, tehát PC, telefon, médialejátszó, stb… - a kb. 1,5 m-es vezetéken keresztül jut el a soundbarig.
A jobb oldalán egy forgókapcsoló van, ezzel lehet ki- és bekapcsolni, valamint a hangerőt szabályozni.

A bal oldalon 2db előerősített 3,5 mm-es fejhallgató-kimenetet találunk. A hátlap két szélen a bassreflex nyílással rendelkező :D hangdobozok dudorodnak ki.

Az előlapon sűrűn lyuggatott fémrács található, közepén egy visszafogott fényerejű LED-del, ami üzem közben világít, abszolút nem zavaró fénnyel. Az egész soundbarról sugárzik az egyszerűség, és a funkcionalitás.

A zajkeltők az előoldal két szélén helyezkednek el, meghajtásukról egy 2x5W teljesítményű erőlködő gondoskodik. A hangok megszólaltatását 2db kb. 3cm-es szélessávú, és elméletben 2 db icipici magas hangszóró végzi. Ahhoz képest, hogy a rácsot leszámítva echte műanyag a cucc, és a doboz csillapítást még képen sem látott, meglepő vehemenciával szólalnak meg. A hangjában nincs műanyagosság, a dobozos érzés is elég minimális. A méretéhez képest szép tágas a tere is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.