2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

Pure Cosmos System mod

Cooler Master toronyház egyedi igényre alakítva by jones965.

[ ÚJ TESZT ]

Szedjük szét!

Mint ahogy az oldal megnevezése is utal rá, egy átalakítás mivel is kezdődhetne, ha nem az átalakításra szánt számítógépház szétszedésével. Nálam ez nem csak a szegecselt kötések lefúrását, hanem adott esetben a ház egyes elemeinek átszabását, vagy végleges szanálását jelenti.

Első körben a ház burkolatainak eltávolítása után a merevlemez-tartókeretet szereltem ki.

Nagyítható

Mint említettem, a hardverek hűtését ebben is a víz fogja megoldani, így a ház tetejében lévő ventilátor helyeket áldoztam fel erre a célra.

Nagyítható

A rendelkezésemre álló radiátor mérete, valamint a tetőrész kialakítása alacsony volt, hogy erre a helyre a ventilátorral együtt a hőcserélő beférjen, így ide plusz rögzítő keretet kellett gyártanom.

Nagyítható

Nagyítható

Nagyítható

A gyári felső idomon vannak szellőző nyílások, de a felületüket tekintve kicsik lennének egy tripla radiátor által leadott hő kellő elvezetésére.
A ház dizájnját korábban is valami dinamikus, karakteres megoldásúra képzeltem el, így az eredeti szellőző adta az ötletet, hogy egy hasonló kialakítást, de a számomra megfelelő méretben és helyen kellene megvalósítani.

Nagyítható

Az elgondolást tett követte: beszereztem a háztartásokban használatos műanyag gravitációs szellőző rácsokat, amiket szépen kipattintottam a keretéből.

Nagyítható

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.