2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

Pure Cosmos System mod

Cooler Master toronyház egyedi igényre alakítva by jones965.

[ ÚJ TESZT ]

Fényezés, avagy mégsem

Elérkeztem arra a pontra, amikor az elkészített kiegészítő elemeket a megfelelő színre fényezzem. Mivel a gépház önmagában fekete volt, maradtam ennél a színnél. A felületeket felcsiszoltam, és alapozó Trinát festékkel lefújtam.
Hagytam őket száradni 3 napig, majd ezután polír papírral (800) újra átcsiszoltam, és fedő matt festékkel lefújtam. Na itt állt meg bennem az ütő, ugyanis nem vettem figyelembe a fedő réteg oldószerét, és szépen fokozatosan kezdte felszedni az alapozót, magyarul ráncosodott, akárcsak az én homlokom.

2 napi munkám ment a kukába. Az összeset újra lecsiszolni, és ekkor jött az ötlet, hogy inkább fóliázok.

Korábbi ismerősömmel felvettem a kapcsolatot, rendeltem tőle carbon fóliát, valamint a géphez dekorációs feliratokat. Másik forrásból is hozattam fóliát 2 színben, aminek a mintázata nagyobb volt, és elkezdtem a korábban festett felületeket lefóliázni.

Nagyítható

Nagyítható

Nagyítható

A belső tér után rátértem a külső elemekre, ami már nem volt annyira egyszerű, lévén nem sík felületre kellett felvinni. A korábban fényesre polírozott műanyag kezelő elemet vontam be feketével, ügyelve hogy az eredeti cosmos felirat látható maradjon.

Nagyítható

Hasonlóan lett elkészítve az általam készített felső szellőző idom egy felülete is, ügyelve arra hogy a kapcsolódó élek mintázata folytonos legyen.

link

A szürke fólia vastagsága lehetővé tette, hogy a homorú és domború felületekre is melegítéssel rá tudjam formálni. Ezzel lett bevonva a 2 oldal idom a gépen körben.

Nagyítható

Nagyítható

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.