2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Blitzwolf VR szemüvegteszt

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Google Cardboard level 99, avagy egy remek megoldás telefonokhoz, melynek még az árával sem szálltak el.

[ ÚJ TESZT ]

Konklúzsön

Igazán minőségi eszközzel volt dolgom. Remek az anyaghasználat, kiváló az összeszerelés (bár a lencsetávolság-állító gomb kicsit lehetne határozottabban rögzített), maximális a kényelem, és tökéletesen testre szabható. Bár nem a gyártó érdeme a sok játék meg miegymás hozzá, de abszolút hozzátartozik, hiszen másképpen nem lenne értelme az egésznek.

Teljesen elégedett vagyok a kapott áruval, amivel kivételesen nem csak fogyasztani, hanem alkotni is lehet, ezt pedig érdemes szem előtt tartani. Az árával sem szálltak el, de azért megér egy-két éjszakás alvást a dolog, a cikk írásának pillanatában körülbelül 8700 forintért vesztegették. Ez már azért pénz, amiért meg kell dolgoznia valakinek, de a rendes VR-élményt senki sem fogja olcsóbban az ölünkbe pottyantani.

Ha esetleg határoztunk már a vásárlás mellett, nem árt megkérdezni pár szakit a fórumokon, vagy kipróbálni szemüveg nélkül, hogy egyáltalán elég erős-e a telefonunk az ilyesfajta játékokhoz. Ha ugyanis nem, és szaggatni fog a dolog, az egész élménynek lőttek. Kivéve talán a gyermeteg grafikájú játékokat, amik a Cardboardon belül megtalálhatóak.

Köszönöm a figyelmet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.