2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Bemutató: HP ProBook 6545b

Szert tettem rá, hát gondoltam bemutatom Nektek

[ ÚJ TESZT ]

Bővítési lehetőségek

Csatlakozók garmadája

Ha körbejárjuk a notebookot, rengeteg sok csatlakozóval találkozhatunk.

Elöl csak a visszajelző ledeket (Wi-fi, Power, töltés, merevlemez használat) és a hangszórókat találjuk. Az utóbbiak egyébként kellemesen szólnak, bár csodákat azért ne várjunk.

Bal kéz felől találjuk a mikrofon és a fejhallgató kimenetet, felette egy ExpressCard bővítőhelyet. A tervezők elhelyeztek ide még 3 USB 2.0-ás valamint egy DisplayPort csatlakozót, és itt találjuk a ventilátor szellőzőnyílását is. A levegő, ami itt távozik alapvetően hűvös, csak komoly terhelés hatására fúj ki melegebb levegőt, de megégetni ekkor sem fogja a kezünket.

Hátulra is meglepően sok csatlakozó került. Ide tették a töltő csatlakozónyílását, a VGA csatlakozót, egy Ethernet portot, magát az akkumulátort, egy modem csatlakozót és egy Kensington zár felfogatási lehetőséget.

A jobb kéz felőli oldalra került egy soros port, egy Firewire port (1394a) és a negyedik USB 2.0-ás csatlakozó. Ezek felett találjuk a kártyaolvasót, mellettük pedig a LightScribe-képes DVD-írót.

Érdemes még megemlíteni a notebook alját is, itt ugyanis olyan finomságok lapulnak, mint a dokkoló egység csatlakozási pontja, illetve a külső akkumulátor csatlakozási pontja. Persze megtalálhatjuk a szokásos bővítőajtókat, amik mögött többek között a HP 3D DriveGuard technológiával ellátott merevlemez és a memóriafoglalatok rejtőznek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.