2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

Pandora Mod

Az Avatarért való rajongásom egy Pandora témájú casemod készítésében öltött testet...

[ ÚJ TESZT ]

Innentől kevesebbet beszélek

Megteszik azt helyettem a képek.

A készítési sorrend így festett: a felső részt fejeztem be elsőnek, hogy legyen mit felmutatni a DCMM-es regisztrációhoz. A belső kábelezés és rendrakás csak ezután következett. Majd a két oldala a markolattal és végül az előlap a takaró ajtókkal készült el.

Egy adag finomítás és pár egészen apró hiba javítása következett. Bár senki sem vette volna észre, hogy az egyik növény nem úgy világít, mint a filmben, de én kiszúrtam, így azt javítanom kellett a lelki békém miatt.

Új festékárnyalatot kevertem ki, ami eredetileg NEM volt, de kellett, mert a Na’vi-k szent fáját is el akartam készíteni. El is készítettem műanyagból és drótokból. Majd a speciálisan ehhez kikevert festékkel 4-6 rétegben lekentem. A végeredmény nagyon közelített ahhoz, amit megálmodtam, így ez is a végleges helyére került.

Az idővel remekül álltam (hála a magasságos Energiaitalnak :D - az alvás amúgy is túl van értékelve! ;) ) így arra is volt időm, hogy az extra ötleteim közül válogassak.

Több fontos és látványos helyszín közül a Halleluja hegység (a legendás pandorai lebegő hegység), ami különösen tetszett. Szerencsére nagy és vastag növények kötötték össze a sziklákat, így tudtam kicsit csalni a látvány érdekében. A lebegés mellett egy másik látványos apróság a vízesések látványa: lezúdul, majd a levegőben elpárolog. Ezt is sikerült imitálnom egy ultrahangos víz porlasztó segítségével, amit egy szappanadagolóba tettem, kicsit átalakítottam, és a kívánt hegység látványára formáltam.

A rengeteg apró részlet a végén összeállt, és egy olyan alkotás lett a vége, ami (mondhatom így is, mert díjakkal tudom igazolni) a közönségnek is tetszik szerte a világban!

DCMM

Veletech 2013

Azóta történt

  • Antec-ASUS-NVIDIA

    2013-as Veletech moddingverseny nyereményház átalakításának története. Jelige: családon belül marad!

  • O.A.C - OpenAirCase

    Nyitott kivitelű számítógépház tervezési folyamata lézervágó berendezésre és casecon versenyre hangolva.

  • voland-féle casemod

    A 2014-es Veletech moddingversenyre épülő gépem alapját egy CoolerMaster Elite 335 ház adja - és sok-sok munka.

  • Fóliázás, de hogyan is?

    A fólia, a tisztítószer, a vágószerszám és a melegítőeszköz mellett sok dolog kell, ami a boltban nem beszerezhető.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.