2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

Pandora Mod

Az Avatarért való rajongásom egy Pandora témájú casemod készítésében öltött testet...

[ ÚJ TESZT ]

A speciális festékek és porok

A különleges hatáshoz különleges festékek kellettek: normál fényben nem látszanak, de „éjjel” izzanak. Nappali fény, nem gond. Az „éjszaka fényeinél” az UV-fényre gondoltam. Nem látszik (illetve csak lilás derengés, ami pont beleillik ebbe a világba) és több formában is hozzáférhetőek a fényforrások, ami ad nekem némi szabadságot.

Viszont még mindig adott volt a festékek problémája. Tudtam, hogy létezik, amit keresek, hiszen hasonló feltételekkel készítenek biztonsági elemeket a pénznyomtatásnál.

Megint csak keresgélni kellett, mire rátaláltam egy boltra (, azt hiszem, erre, de azóta átalakult), ahol biztonságtechnikai célokkal árulnak festékeket. Náluk találtam pár, a célomnak részben megfelelő festéket. Felhívtam őket, hogy hátha tudják / értik, hogy milyen festékeket keresek, és tudtak olyat mondani ami meglepett! Nem csak azt mondták, hogy értik miről beszélek, de képben voltak azonnal, hogy mit szeretnék. Látták a filmet és tetszett nekik is. Sőt, több színben van olyan festékük, ami nekem kell! Ráadásul nem csak literes / kilós kiszerelésben, hanem „minta” mennyiségben is van nekik. Egyből kértem egy teljes sorozatot a bekevert színekből, meg két foszforeszkáló festéket és foszforeszkáló homokot. Ezek meg is jöttek postán.

Később Soccer barátomtól kaptam még több UV reagens pigmentet / homokot, aki egy korábbi projektjéhez kapta mintának, hogy próbálja ki. Amit nem használt fel, én vidáman elfogadtam és fel is használtam.

Minta link, hogy mire lehet még használni, ha nem éppen Pandora a cél, de persze ezen kívül is van még bőven ötlet és lehetőség.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Antec-ASUS-NVIDIA

    2013-as Veletech moddingverseny nyereményház átalakításának története. Jelige: családon belül marad!

  • O.A.C - OpenAirCase

    Nyitott kivitelű számítógépház tervezési folyamata lézervágó berendezésre és casecon versenyre hangolva.

  • voland-féle casemod

    A 2014-es Veletech moddingversenyre épülő gépem alapját egy CoolerMaster Elite 335 ház adja - és sok-sok munka.

  • Fóliázás, de hogyan is?

    A fólia, a tisztítószer, a vágószerszám és a melegítőeszköz mellett sok dolog kell, ami a boltban nem beszerezhető.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.