2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ASUS FonePad 16 GB

Szerintem az ASUS FonePad egy multifunkciós tablet és így is kell róla gondolkodni.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Bevezető

A készülék az első Magyarországra beérkezett Fonepad szállítmányból származik, így sok, a felhasználóktól és a fórumból származó tapasztalatot nem tudok megosztani vagy összegezni vele kapcsolatban, (egyelőre).
Kizárólag saját, az első másfél nap alatt összegyűlt tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Reményeim szerint tudok olyan információkkal szolgálni, melyek hasznos kiegészítői lehetnek a Mobilarénán megjelent tesztnek.

Tartozékok

A készülék lefóliázott dobozban érkezik, ezt azért szerettem volna külön leírni, mert ha valaki elé olyat tesznek, amin nincs ilyen, akkor biztos lehet benne, hogy azt már valaki kibontotta.

Két kis papírfecni (garanciajegy és ismertető) mellett egy töltő és egy külön USB kábel található a dobozban. Egy alap, vezetékes headsetet még hiányolok a csomagból, főleg annak fényében, hogy egy nagy 7"-os telefonról van szó, aminél kevéssé életszerű az, hogy a fülünkhöz tesszük, viszont BT-os vagy vezetékes kiegészítőkkel teljesen jól használható telefonálásra, filmnézésre, zenehallgatásra, stb.-re.

Egyéb tartozékok

A nagyker információi szerint külön tartozékokat gyárt hozzá az ASUS, tehát a Nexus 7 tartozékok nem vagy csak részben lehetnek jók a FonePadhez.

A gyári ASUS oldalon található kiegészítők száma elég szerény, sajnos nem volt rá lehetőségem, hogy Nexus 7 covert rápróbáljak, de szívesen megnézném.

Az eBay-en már több fajta tokot és kiegészítőt is találhat hozzá az ember, de ezek - meglátásom szerint - mind univerzális eszközök, tehát nagy valószínűség szerint nem fognak hajszálpontosan passzolni a készülékhez.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.