2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Amoi N828 - Megfizethető alternatíva

Gombamód szaporodnak a kínai okostelefonok, ezek közül egy újra hívnám most fel a figyelmet.

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

Multimédia

A hátlapon egy 8 megapixeles kamera csücsül, autófókusszal és LED villanóval. A 4.2-es Android fényképező alkalmazása eléggé terjedelmes beállításokat tesz lehetővé, van HDR és panoráma mód is. A képminőség korrekt, de messze nem kiemelkedő, a MediaTek telefonoknak ez soha nem is volt az erősségük.

Videót 1080p-ben rögzíthetünk, Full HD-ben ami azért nagy szó ebben az árkategóriában! A videó jó minőségű, sötétben sem akad vagy szaggat, mint a gyengébb teljesítményű telefonoknál.

Tesztvideó

Tesztvideó (napsütésben)

Elől egy 3 megapixeles kamera helyezkedik el, ez videóhívásokhoz bőven elegendő sőt, HD hívásokra is van vele lehetőség.

Kapunk beépített FM rádiót RDS funkcióval.

Film- és zenelejátszás terén nyilván, mint a legtöbb esetben, ha picit "egzotikusabb" fájltípusokat kívánunk lejátszani, nem árt beszerezni egy külső audio/video programot, viszont ezekkel a Flac vagy a 720p-s MKV lejátszása sem okoz gondot a telefonnak.

A külső hangszóró korrekten szól, nyilván ne várjon senki falrengető mélyeket tőle, de ez mégis csak egy telefon. Egy jó fülessel a hangminőséggel sincs baj.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.