2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Amoi N828 - Megfizethető alternatíva

Gombamód szaporodnak a kínai okostelefonok, ezek közül egy újra hívnám most fel a figyelmet.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Bevezető, tartozékok

Számos kínai gyártó képviselteti magát "Nyugaton" is, legyen az a Huawei, a ZTE vagy az Alcatel. Ezek a cégek viszonylag jó készülékeket árulnak megfizethető áron, Magyarországon is, viszont rengeteg olyan gyártó is van, akinek bár nincs nyugati képviselete, mégis van lehetőség a készülékeik beszerzésére.

Ilyen az Amoi is, illetve a jelen cikkben bemutatott terméke, az N828. A számos, direkt a nyugati vásárlókra szakosodott webshopokból megrendelhető ez a készülék is, a rendelés és szállítás mibenlétét most nem részletezném, hiszen rengeteg fórum/blog foglalkozik ezzel a témával, itt a PH!-n is.

A telefon egy diszkrét fehér dobozban érkezett, a csomagban találunk még a készüléken kívül egy adatkábelt, egy töltőt, valamint egy magyar szabványú elektromos-aljzat átalakítót.

Az üzlet ráadása volt még egy fekete szilikon tok (más színt is lehet választani), illetve egy képernyővédő fólia. Nyilván ezek az extrák boltról-boltra változhatnak, én ezt kaptam.

Kapunk még használati utasítást is, nyilván ékes kínai nyelven, szóval ezzel nem sokra megyünk. Szerencsére, olyan nagyon nincs is szükség rá, főleg ha volt már Androidos telefon a kezünkben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.