2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Amoi N828 - Megfizethető alternatíva

Gombamód szaporodnak a kínai okostelefonok, ezek közül egy újra hívnám most fel a figyelmet.

[ ÚJ TESZT ]

Üzemidő, összegzés

Üzemidő, összegzés

Egy 2050 mAh akku lapul a hátlap alatt, ha hihetünk kínai barátainknak. Ezzel egész korrekt üzemidőt lehet elérni, mérsékelt használattal a 2-3 nap teljesíthető, de intenzív nyomkodással is bírja az egy napot.

Külön plusz pont, hogy bizonyos forgalmazóknál van lehetőség eleve két akkuval rendelni a telefont, így mindjárt megduplázhatjuk az üzemidőt!

Összegzésképp: Nyilván elég egyértelmű volt, hogy nekem nagyon elnyerte a tetszésem a telefon, remek az összeszerelési minőség, villámgyors a hardver, friss a szoftver. Néhány vásárlónak talán fájó pont a qHD, illetve az értesítő LED hiánya, de véleményem szerint ezek bőven elfogadható kompromisszumok.

Ami pedig a legfontosabb. Ezt a készüléket durván 44.000 magyar forintért megkaphatjuk! Ilyen árban garantáltan nem kapunk Magyarországon még csak hasonló készüléket sem!

Nyilván a legtöbb emberben ott van a félsz, hogy mégis csak egy kínai "noname" telefonról van szó, illetve az esetleges garanciáztatás sem egy leányálom, de ha picit vállalkozó szelleműek vagyunk, mindenképp gondolkozzunk el azon, hogy mi éri meg nekünk igazán...

Figyelem! A szállítás folyamán extra költségek léphetnek fel! (vám, ÁFA) Ezekkel nem árt tisztában lenni! Részleteket erről a témával foglalkozó fórumokban olvashattok!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.