2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

AMD Athlon 200GE - Az ébredő Vega

Új gép került a családba, melynek lelke egy Athlon 200GE, de vajon mit tud régebbi játékok alatt?

[ ÚJ TESZT ]

Játéktesztek - 2. rész

Assassin's Creed II

A szériából talán az egyik kedvencem, nagyon érdekes sztori, Ezio karaktere is egy szerethető karakter, és elég hosszú singleplayer tartalmat ad a játék. (Aki esetleg az ACI után nem folytatta a játékot, annak mindenképp ajánlom a II. részt, meg fog változni a véleménye a szériáról, tapasztalat :) ) Először betöltöttem az egyik mentést, de mint kiderült, az teljesen ki van maxolva, így legfeljebb a városban tudtam volna szaladgálni. Szerencsére van egy másik mentés, ami meg viszonylag az elején van, ez lett felhasználva végül.
Az első két mérés két kültéri küldetés volt, amiben volt egy kis harc, sasnézegetés, úszás, ugrálás, szaladgálás, minden, ami kell, a harmadik pedig egy katakombákban lévő küldetés.

Szépen ment a játék, egy-egy nagyobb beakadást leszámítva kellemesen lehetett játszani, nem is nagyon tudok mást írni hozzá.

Need for Speed: The Run

Kedvelem nagyon az NFS szériát, Underground 1-2 örök kedvenc, és nekem összességében az utolsó rész, a Payback is bejött. A The Run, ami nekem mindig olyan kakukktojás volt, többször is belekezdtem, de valahogy mindig meguntam, számomra nem volt olyan élvezetes. Kicsit amolyan ágyúgolyó futam feelingje van, de engem nem kötött le annyira most sem.
A kezdő menekülés után az első három versenyt mértem le.

Az eddigi játékokat nagyjából közel maximum beállításokon lehetett játszani, Full HD mellett, viszont itt bár a felbontás maradt, a beállításokat le kellett venni, különben megmutatta a processzor, hogy tud retró módban működni, ezáltal diavetítőként funkcionálni.
Egészen jól ment a játék, nem a legfolyamatosabb volt, de élvezhető a játékmenet. A meneküléses jelenet ugyan nincsen benne a mérésben, de ott is figyeltem a számlálót, nagyjából hasonló értékeket kaptunk volna.

Counter Strike: Global Offensive

Egy ideje már csak ritkán játszom vele, néha haverokkal összeülök pár meccsre, de magamban ritkán van kedvem játszani. Ez részben lehet amiatt is, hogy ingyenes lett a CS:GO pár hónapja, és érzéseim szerint a csalók is megszaporodtak a játékban. Bár mostanában Battle Royale részét szoktuk játszani, ott nem érezni ezt szerencsére még. No de, a mérések nem ott készültek. Mivel az előző cikkemben szembesültem vele (természetesen akkor, amikor már mindennel kész voltam...) hogy van a Steam műhelyben egy benchmark teszt, így most nagy örömmel beizzítottam, és azt használtam.

Még Full HD, de már teljesen minimum. Egy szó, füstgránát. Ez a rákfenéje, a benchmark alatt ezt nehezen bírta (ahogy én szoktam, szépen becélzom hova menjen, és fix, hogy az egyetlen tereptárgyon ami ott van, visszapattan a pofikámba).
Kipróbáltam kíváncsiságból maximum beállításokon is, akkor olyan ~40-60 FPS között ment, szóval inkább javaslom a minimum beállítást.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.