2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37

Nem csak az egyik legnagyobb Technic autót kaphatjuk meg, hanem ékes díszévé is válik a lakásunknak.

[ ÚJ TESZT ]

Az összeszerelés - 4-6

A negyedik fejezetben elkezdjük felölteni a kocsi „bőrét”. Megépítjük a motorháztetőt az olasz zászló díszítésével, a hátsó szárnyat, a lökhárítót, a hatszögletű hátsó lámpákat, egyéb aerodinamikai részeket. Felkerül a két sárvédő, alakul a tető és a küszöb. Itt, ha jól emlékszem, hiányzott a 6299413-s elem, így a saját alkatrészeimből pótoltam. Fennáll az a lehetőség is, hogy valahogyan leeshetett az asztalról, de azóta se találtam meg.

A hátsó szárny emelő karja a kesztyűtartó alatt. Ha viszont benyúlunk a spoiler alá, ott is meg tudjuk emelni.

A negyedik dobozból megmaradt alkatrészek

Az ötödik fejezetben elérkezünk az első lökhárítóig, az Y alakú lámpák kivitelezéséig, a felnyíló ajtók beüzemeléséig, a csomagtartóig, az első két sárvédőig, a két oldalsó visszapillantó tükörig, a szélvédőig és a fékekig. Ez a fejezet se telt el baj nélkül. A 6308234 elemből kettő hiányzott, míg a 6326619-ből maradt kettő, szóval valami keveredés történhetett. Ezt is megoldottam saját alkatrészekből. Igaz, így kicsit egyedibb lett, mert nem a két eredeti hiányzó elemmel pótoltam (azt se tudom van-e olyan elemem). Ettől függetlenül, ha nem törődtem volna vele, akkor se hiszem, hogy valami komolyabb baj történt volna.

Eredetileg ilyet kért volna az instrukció

Ebből maradt két darab. Lehet ez a kettő pont az a kettő akart volna lenni. De csak akart.

Ez az én megoldásom. A 4206482 (a kék) elemet ne nézzétek. Helyette a 6279875 számú elem ment.

Itt jobban látszik. Összeépítve.

És így néz ki az autón. Egyébként az első sárvédőt tartja az elem, illetve a piros melletti üres helyre kell majd behelyezni az ajtó egyik csatlakozását.

Az ötödik dobozból megmaradt alkatrészek. De ennek egy részét a hatodikban folytatjuk.

A hatodik fejezetben feltesszük a kerekeket, elkészítjük az autó csomagtartójában tárolható kis táskánkat és a Sián táblát. És kész a szörnyeteg.

Az asztalom 75 cm mély

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.