2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nepperélet

    A vérükben van a hazudozás. Biztos nem mindnek, de én csak ezt az oldalt tapasztaltam. Pár hete lecseréltem a régi szekeremet egy Rezsó 307SW-re. 1.4 Hdi motoros. Olvastam nemrég a Totalcar-on, hogy a magyar vevő igényli, hogy átverjék. Én kösz, de kösz, nem.
    Megkérdeztem, hogy a kettős tömegű lendkerék illetve a részecskeszűrő ki lett-e cserélve benne, mire azt a választ kaptam (némi [zavarodott] gondolkodást követően), hogy igen, ki vannak cserélve.
    Gyárilag nincs is benne, egyik sem.

    Az órában ~176 ezer kilométer van. Az autó 2003-as évjáratú. 2006-ban lett cserélve benne vezérlés (megtaláltam a motortérben a matricát), 101 ezer kilométernél. Ezt követően 9 év alatt került bele a maradék 75 ezer?

    A forgalmiban egy olasz név volt, mint előző tulajdonos. Megtudtam, hogy a kocsi végig magyar rendszámos volt, csak egy olasz orvosé volt, akinek persze a neje használta, és most visszaköltöztek olaszba, ezért hagyták itt a kocsit. A fedélzeti computer olaszul brekegett, mikor megvettem. A kocsi csomagtérajtaján egy olasz autószerelő (autómentő? mittoménmi) plecsnije van. A rendszám M-mel kezdődik.

    Folytatás...

    Zolaash 8 éve 44

  • Tesszelláció

    Végre megérkezett az én életembe is a tesszelláció. Sok éve vártam már, de csak most ért ide. A Unigine Heaven demóban ég és föld a különbség. Viszlát DirectX10.1, isten hozott DirectX12! Jöhet a Doom 4! ;]

    Zolaash 9 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.