2020. április 1., szerda

Gyorskeresés

Borotválkozós

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mivel a borotválkozás számomra nem egy kedves elfoglaltság, ezért nem mindegy, hogy mivel kínzom a képem. Eddig egy Wilkinson Quattro-val gyepáltam a búrám, és kicsit sem voltam megelégedve az "élménnyel"
Mivel 4 pengés (a pengék számára elérhető hely pedig véges), a pengék nagyon közel vannak egymáshoz, és hamar eltömődik a köztük lévő hely szőrrel, sűrűn kell öblítgetni.
Váltottam.
Egy Gillette Mach3 lett a következő tesztalany. Amennyire szkeptikus voltam az új, számomra nem ismert "felfüggesztés" miatt, annyira bevált a cucc. Mivel a nyél nem a pengék mögé csatlakozik, hanem a fej 2 szélére, így marad hely a hátul kibuggyanó szőrös habnak. Három pengés, így a pengék között annyival több a hely, hogy gyakorlatilag nem kell öblíteni a borotvát menet közben, hátul kibuggyan a cucc, soha nem tömődik el. Minden várakozásomat felülmúlta, bátran ajánlom mindenkinek!

Gillette Mach3

Hozzászólások

(#1) Zolaash


Zolaash
(aktív tag)

Ha nem maradhat a plecsni, akkor az illetékes mod törölje, plíz! ;)

Nem öregszem. Szintet lépek!

(#2) DeFranco


DeFranco
(nagyúr)

Én wilkinson extra 2-t használok, a tetején van egy kis gomb, ami egyszerűen kitolja a szőrt a két penge közül. Problem solved. Nem mellesleg olcsó mint a fene.

(#3) Vakegérke

Anno betáraztam egy rahedli Gillette Sensor 3 pengést. Hat darab van egy csomagolásban. Tuti, és van még belőle több, mint két érintetlen pakk. Mivel vasárnaponként borotválkozom, nálam sokáig kitart. :)

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#4) Csemike


Csemike
(csendes tag)

Én is a Gillette-re esküszöm. :D

„A dolgok jó oldalát érdemes nézni, Cora kisasszony, igaz, nem mindig lehet tudni, hogy melyik a jó oldal. Nem nagyon feltűnő.”

(#5) Apollyon


Apollyon
(Korrektor)

A Zsilette király, én is a Vilkinzonról tértem át rá, hát bizony ég és föld. A Mach 3-ból én a Turbo változatot használom, az nem húz annyira, és a fejbőröm is jobban szereti :D

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#6) Иван


Иван
(őstag)

Én csak azért használok Wilkonsont, mert angol.

Hát nemáhogy ne. :B

In a coat of gold or a coat of red, a lion still has claws / and mine are long and sharp, my lord, as long and sharp as yours. / And so he spoke, and so he spoke, / that Lord of Castamere...

(#7) psyho85


psyho85
(aktív tag)

Van Gillette Mach 3, Fusion Power (ez 5 pengés rezgős izé), de fasorba sincsenek a sima klasszikus "nagypapa-borotva" hatékonyságával szemben. Legalábbis az én arcszőrömet ez viszi, meg a 0-ás gép (hajnyíró). No meg nem tömődik el oly könnyen, és meg se vágom magam vele.

Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

(#8) Иван válasza psyho85 (#7) üzenetére


Иван
(őstag)

Én majd rendes, kihajthatós pengét akarok venni. Csak úgy a stílus miatt, amíg megtanulom biztos szanaszéjjel vágom magam, de milyen faszályos cucc.

In a coat of gold or a coat of red, a lion still has claws / and mine are long and sharp, my lord, as long and sharp as yours. / And so he spoke, and so he spoke, / that Lord of Castamere...

(#9) darál0w válasza Csemike (#4) üzenetére


darál0w
(Jómunkásember)

ez NŐI te lyány! :D

btw énezt használom :

illetve ha kicsit elhanyagolom magam, akkor ez már kicsit huz....na olyankor kell rámenni hajnyíroval és utána ezzel :D

előtte mach3 volt, még meg is van...azzal borotválom a zsákom. ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#10) danih


danih
(addikt)

Villanyosok vannak? :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.