Hirdetés

2023. február 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Grafikai tervezés, McDonalds. Ja, és pina. Update! Most már csendélettel!

  Tudom én, hogy nagyon felhígult a kreatív szakma. Minden utcasarkon webdizájner, grafikus. De mégis, úgy érzem, hogy az alábbi hirdetménynek itt a helye, a nyilvánosság előtt. Íme, lehet gusztálni!

  Más. Voltam szombaton a helyi dönciben, és láttam, hogy van 1+1 akció: 400 forintért kis krumpli, plusz választható alap szendvics. Úgy döntöttem, ebben a konstrukcióban kívánok vásárolni, de ezt nem jeleztem külön a kedves leányzónak, kértem viszony mellé mást is, valahogy így.

  - Szia!
  - Szia, Mibensegíthetek Zsófi vagyok, mit adhatok?
  - Kérek szépen 1 kis krumplit, 1 csibeburgert, 1 sajtburgert, 1 epres fagyit. Itt fogyasztom, SMART kártyám is van.
  - Tessék, ezerháromhatvan.

  Ő lehúzta a SZÉP kártyát, én meg elhúztam enni, ugyanis farkaséhes voltam. A burger majszolása közben akadt meg a szemem a blokkon: Csibeburger 270.-, kis burgonya 440.-. Így, külön tételként. Mivel megszoktam, hogy 1000-1300 körül fizetek egy gyorsétteremben, a kasszánál nem tűnt fel a dolog, így persze, hogy én (is) vagyok a hibás. De. Most komolyan, annyi tisztesség nincs bennük, hogy ha külön nem kérem a dolgot, a burgert és a kis krumplit automatikusan az akciós csomagként számolják el?

  Folytatás...

  vhunor 10 éve 8

 • Kétszersült

  A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

  A kétszersült élesztővel vagy kovásszal készített kenyérszerű termék, mely némi zsiradékot vagy növényi olajat is tartalmaz. Nagy pórusú, pirítósszerű termék, magas a fehérje- és a keményítőtartalma.
  Kevés vitamint tartalmaz, ezért napjainkban is inkább kiegészítőkkel (vaj, sajt, lekvár stb.) fogyasztják. A korszerű, egészséges táplálkozásban tölt be jelentős szerepet, és egyes - a gyomor- bélrendszert érintő - megbetegedésben a diétás kezelés részeként ajánlott. Emészthetősége a készítési módjából adódóan könnyebb, mint a friss kenyereké. Az egyszerű kétszersült pékipari termék, a különleges kétszersült sütőcukrászati készítmény.

  Én 26 éves koromig azt hittem, hogy ez egy kétszer megsütött, szárított, füstölt hús (bár néha elgondolkoztam azon a kalandozós-hajózós regényeket olvasva, hogy áll ez el fogyasztható állapotban évekig).

  Azaz, cirka két évtizeddel később jött el a megvilágosodás, mint a Mikulás nemlétezésének megtudása.

  Egyszer egy atyai pofont is bekaptam, mert jobbról számítottam rá, de balról csattant.

  vhunor 10 éve 12

 • Akciós a didkó!

  vhunor 11 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.