2022. november 30., szerda

Gyorskeresés

Windows 7, 2013, aktív párbeszédablak. Miért?!?!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem tudom felfogni, hogy a Windows 7-ben 2013 nyarára még mindig nem oldották meg, hogy ha őkelme aktív párbeszédablakot érzékel, feltartja a fehér zászlót. Például:

- Megnyitok egy Word dokumentumot, amiben megnézem, hány karakteres az anyag. Ezt az ablakot nyitva hagyva a csoda vördprocesszor szoftver nem hajlandó másik dokumentumot megnyitni, amíg nem zárom be a karakterstatisztikás párbeszédablakot (párbeszéd = OK gomb).

- Jobb klikk egy fájlon, majd küldés emailben. Felugrik a levél, és ettől aztán az egész Outlook teljesen használhatatlanná válik addig, amíg az említett levelet valahogy el nem tüntetem a képernyőmről.

De legalább csináltak csempés felületet, sőt, télen már négy méretben is csempézhetünk.

Hozzászólások

(#1) vhunor


vhunor
őstag

Apád-anyád idejöjjön!

(#2) KaiotEch válasza vhunor (#1) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Szóltam nekik. :K

(#3) lapa


lapa
veterán

ezt az outlook-témát, hogy nem tudsz semmit csinálni míg el nem küldöd - addig verném az egész bandát, amíg mozognak. az ilyen arrogáns megmozdulások (tíz éve meg nem mozdulások) miatt lett nálam minden év a nem-windows éve.

még akkor is, ha el tudod menteni piszkozatként, és akkor végre lehet multitaskolni a fosban.

és tényleg csak pár ilyen extrém hülyeséget kéne kijavítaniuk, az egész világ boldogabb hely lenne.

vista kapcsán blogoltam ilyet, ott a naptár lett olyan hülye, hogy amint bárhova klikkelsz eltűnik. oké, otthoni júzer duplaklikkel, de ha domainben nincs időállítási jogod, akkor így jártál, majd előtúrod az outlookban a naptárat.

[ Szerkesztve ]

(#4) Lenry


Lenry
nagyúr
LOGOUT blog

az Autodesknek 2012-re sikerült megoldani az 1988 óta fejlesztett 3ds maxban, hogy ha nyitva van az Array ablak, amivel egy objektumból tömbszerűen sok objektumot tudok létrehozni, akkor is el lehessen forgatni a kamerát, ami baromi jól jön, ha mondjuk a létrehozott tömb századik elemét szeretnéd megnézni, hogy hová került.

szóval Microsofték nem egyedüliek ha lassú fejlesztésről van szó.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.