2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • LeTV Le 1s Rövid teszt

    Szeretnék egy rövid bemutatót írni a legfrissebb szerzeményemről, a LeTV 1s-ről, amelyet a tavalyi év végén rendeltem és azóta is nagy megelégedéssel használok.

    Decemberben eldöntöttem, hogy lecserélem az akkori okostelefonomat, mert valami újabbra, különösebbre vágytam. Nagyon szeretek Kínából rendelni, mert nagyon jó ár/érték arányú készülékeket lehet onnan beszerezni az agresszív árversenynek köszönhetően, ami a nagyobb kínai gyártók között zajlik.

    Elkezdtem utánajárni, hogy milyen lehetőségeim vannak a 200 Dolláros árkategóriában és akkor lettem figyelmes erre a gyönyörű készülékre. Először azt hittem, hogy valami kis "garázsgyártó" által kiadott noname márkáról van szó, de néhány perc keresés után realizálódott bennem, hogy itt bizony komoly márkával van dolgunk. Persze kis országunkban (még) annyira nem ismert, de bizony itt Kína legnagyobb online tartalomszolgáltatójának a készülékével van dolgunk.

    Néhány szó a LeTV-ről:

    Folytatás...

    tibcsi0407 8 éve

  • LeTV Le 1s

    [

    LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!

    EZ AZ ÖSSZEFOGLALÓ KIZÁRÓLAG AZ X500-AS VERZIÓRA VONATKOZIK. HA X501, VAGY X507-ES VERZIÓT BIRTOKOLSZ, MINDENKÉPPEN ÍRJ A TOPIKBA, MIELŐTT BÁRMIT CSINÁLSZ A TELEFONNAL.

    UPDATE: ÚGY NÉZ KI MEG TUDJUK MENTENI A TÉGLÁZOTT X501-ESEKET, VALAMINT BÁRMILYEN RENDSZER TELEPÍTHETŐ RÁ. EZZEL KAPCSOLATBAN A LEÍRÁST NE HASZNÁLJÁTOK, ERRŐL KONZULTÁLJUNK A TOPIKBAN! HA ILYEN TELEFONT VESZEL, AKKOR KÉRDEZZ NYUGODTAN.

    Hogy milyen készüléket is kaptál a kezedbe, Keeperv85 fórumtárs tollából származó Logout bejegyzés alapján tudod kideríteni.

    Folytatás...

    tibcsi0407 8 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.