2019. április 26., péntek

Gyorskeresés

Google Camera MOD konfigurálása Oneplus 6 és 6T telefonokhoz

Írta: | Kulcsszavak: Gcam

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok,

Rövid bemutatót szeretnék írni, hogy én hogyan konfigurálom a Gcam Oneplus 6-ra és 6T-re készített változatát.

Ki ne szeretné, hogy a telefonja a tőle jóval drágább flagship-ekkel is felvegye a versenyt fotózás terén? Erre kiváló megoldás a Google Pixel telefonokhoz készített alkalmazás (Gcam) portolt változatának a telepítése a szeretett készülékünkön.

Mivel a Gcam mod-ok beállítása rendkívül szerteágazó,egyre több és több kapcsoló kerül bele, nagyon sok lehetőség közül lehet választani, valamint a beállítások lehetőségge közel végtelen, így a Telegram csoportban néhány tehetségesebb fotós elkezdett egyéni beállításokat exportálni.

Ezeknek az importálásához Arnova és Xtreme létrehozott egy lehetőséget, hogy a felhasználók tudják importálni a beállításokat és azonnal a finomhangolt Gcam használatával fotózni. Ezzel egyébként unified is lehet a fejlesztés, tehát több fajta telefonhoz is használható lehet ugyanaz az alkalmazás másik konfiggal.
Nagyon nagy különbséget jelent az alapbeállításokhoz képest, ha megtaláljátok a számotokra megfelelő konfigurációt.

Az első és legfontosabb dolog, hogy töltsd le és telepítsd (az ismeretlen forrásokból telepítést jó eséllyel engedélyezni kell. Nem kell aggódni, a telefonnak minden ismeretlen, ami nem a Google Play-ről származik) a következő linkekről a legújabb Gcam alkalmazást. (én személy szerint az Xtreme verziót jobban kedvelem):

Arnova
Xtreme

Le kell töltenünk a Gcam konfigot/konfigokat és a telefonon létrehozni egy /Gcam/Configs
Mapparendszert és a configs mappába tegyük bele a letöltött konfigokat.
A legújabb konfigok a Telegram csatornán érhetőek el. Azért nem fogom feltölteni semmilyen megosztóra, mert nem kértem rá engedélyt, valamint ezek van, hogy naponta frissülnek, javulnak!
A telegram channel linkje: GCam XML Share

Vannak Github-ra feltöltött változatok is, de ott sajnos csak V1Rus konfigjai frissülnek rendesen így ezt csak akkor ajánlom, ha az általa készített beállításokat töltitek le csak onnan. GITHUB

UPDATE:

A MEGA-ra is feltölthettem a lib-eket, így innen is le tudjátok majd tölteni. Amikor időm engedi, frissítem majd a könyvtárat:
MEGA LINK

Ha sikerült feltelepítenünk az alkalmazást és elindítanunk, valamint a config fájlok is jó helyen vannak, akkor bökjünk az ujjunkkal a bekarikázott helyre kétszer:

Ha mindent jól csináltunk, akkor a konfigurációkat így láthatjuk (a fekete téma ne zavarjon meg senkit, Substratum fut a telefonon, így lehet Nálatok máshogy fog kinézni):

Miután kiválasztjátok a megfelelő konfigot, rányomtok a restore gombra, az alkalmazás újraindul és már be is töltött minden beállítást. Ettől függetlenül persze finomhangolhattok rajta, ha egyéni beállításra vágytok, de az már hosszabb téma lenne, ebbe most nem megyünk bele.

Kommentelést kikapcsolom, a két telefon topikjában lehet hozzászólni!

tibcsi0407

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.