2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hdmi probléma segítsetek!

    Sziasztok!

    Olyan problémával állok szemben, hogy ha Tv-n szeretnék filmet nézni, a hang csak úgy megy át a Tv-re ha csak a TV-n van kép. Kiterjesztett módban nincs hang, hiába rakom át a kis hangfalnál az alapértelmezettre a TV-re. 2 héttel ezelőtt semmi baja nem volt. Újra raktam az nvidia drivert de ez sem segített! Ötlet?

    Köszönöm előre is

    Ramirex 3 éve 9

  • HELP filmcímet keresek!

    Sziasztok!

    Keresek egy filmet nagyon régen láttam, a Játsz/mához hasonlít a legjobban. Ez is éjszaka játszódik és rengetek kellemetlen dolog történik egy csávóval. Szerintem régi film lehet 80-90-es évek és valami ilyesmi címe volt hogy Éjjeli lidércnyomás vagy Alvilági este de nem találom szóval valószínűleg nem ez a címe.
    Segítsetek :)

    Köszönöm előre is

    Ramirex 6 éve 9

  • A valódi #Metoo

    Ramirex 6 éve 27

  • Milyen telefont 70.000Ft körül?

    Sziasztok, adott a kérdés ne tartsátok magatokban milyen telefon vegyek az adott áron? Nem vagyok nagy telefon mániás, de nagyon rossz már a Samsung Galaxy S Advancem. Ha használt az se zavar csak legyen szép állapotban, csak mégis mi közül válogassak.

    Köszönöm ha írtok
    Üdv
    Dani

    Ramirex 6 éve 31

  • Rejtett hiba?

    Sziasztok!

    Karácsony előtt vásároltam a jófogáson egy laptopot, nem szoktam ott mert nem nagyon van értékelési rendszer, de párszor már vettem ott is műszaki dolgot nem volt semmi baj.

    Most viszont van.

    A laptop típusa egy Dell Vostro 2520, a feleségemnek vettem szeret futópadon futni és közben zenét hallgatni youtubeon. Az előző laptop már sajnos ezen tevékenységhez is kevésnek bizonyult. A vásárolt laptopot a vásárlás után pár órát volt alkalmam tesztelni, nem volt semmi probléma.

    Beüzemelés után teljesen rapszodikus módon néha becsíkozódik a monitor egy pár percig, majd magától elmúlik. A gép nem fagy ki mert az egér mozgását lehet látni, ha rákattintok valamire az is elindul. De engem ez a hiba elégé zavar, tegnap 1 óra alatt kétszer is megtörtént az eset, de van, hogy napokig semmi.

    Az eladót az első eset után többször is hívtam, de nem vette fel a telefont. Ma sikerült elérnem őt egy másik telefonról. Ő tagadja, hogy hibásan adta el nekem a gépet és vissza se akarja vásárolni.

    Mit lehet tenni? Van erre valamilyen szabályozás?

    Amúgy 50.000Ft-ért vettem a laptopot. Remélem tudd valaki segíteni, megtanultam, hogy csak is a hardveraprón vásárolok sehol máshol :)

    Köszönöm, hogy elolvastad

    Ramirex 7 éve 12

  • HD5850 3D BD MVC lejátszás

    Sziasztok!

    Szerintetek létezik, hogy az 5850-es VGA karim képtelen lejátszani a címben megnevezett filmeket? Milyen hdmi csatlakozó lehet ezen a VGA-án? Elvileg 1.4-es HDMI kell az ilyen filmek lejátszásához, de nem találtam róla információt, hogy milyen lehet a kártyán.

    Ha csak 1.3-as a HDMI csatlakozó van az 5850-en, egy 6. szériás AMD VGA elég lehet?

    Köszönöm ha valaki segít.

    Ramirex 8 éve 4

  • Win 10 alapértelmezett program választás

    Sziasztok!

    Remélem tudd ebben nekem valaki segíteni, aki már felrakta a win 10-et. Az a problémám, hogy én filmnézéshez a media player classicot szoktam használni, de ezt sehogy sem tudom kiválasztani alapértelmezettnek, mivel nincs bent a Microsoft áruházában.

    Valaki találkozott hasonlóval?

    Köszönöm a segítséget előre is.

    Ramirex 9 éve 10

  • Telefon és Tablet kijelző polírozás

    Valaki nem vállal itt a PHn tablet kijelző polírozást? Egyáltalán létezik ilyesmi?
    Üdv

    Ramirex 9 éve 4

  • Deniz MC a legnagyobb

    Most kedvenc számom. Rengetek jó zenéje van és nem műanyag.

    Deniz - Csoda

    Hallgassátok :)

    Ramirex 9 éve 1

  • 60fps miért csak ennyi régen 100 volt

    Sziasztok!

    Remélem valaki tud segíteni, gondoltam ez a leggyorsabb megoldás :). Megjött a kedvem régebbi játékaimmal játszani. Fölraktam az Unreal Tournamentet de csak fránya 60Fpssel hajlandó menni és hiába mondják sokan, hogy fölötte már nem látod a különbséget, de én még is érzem. 100Fpssel is ment régebben. A vertikális szinkron már kivan kapcsolva, de mégse megy feljebb. Quake 3 az 125-tel is megy szépen ott tudom a fps-max parancsot. Szóval ez a helyzet. Kíváncsi vagyok mi lehet a gond.

    Köszönöm a segítségeket előre is.

    Üdv
    Ramirex

    Ramirex 9 éve 18

  • Jack dugó probléma!

    Sziasztok!

    Hátha tud valaki nekem segíteni. Volt régebben egy alaplapom amin 6 jack dugó volt, ebből én többet is használtam egyszerre három eszköz volt csatlakoztatva 3 jackbe. Egy fülhalgató, egy 2.1-es hangrendszer és egy 5.1-es hangrendszer. Azért volt ennyi minden mivel a filmnézés az 5.1 et használtam a TVvel ami arréb van 4m-rel. Ez így nekem szép és jó volt működött minden. Mondjuk egyszerre szólt minden, de amit éppen nem használtam az kivolt kapcsolva. Kivéve a füllhallgató ami mindig szólt :). És ha csatlakoztattam valamit akkor kiválaszthattam, hogy azt mire szeretném használni. Ez egy Gigabyte 945p-ds3 lap volt.

    Na most ez az alaplap már nem az enyém. Vettem nem régiben egy másik lapot, mert az előző apum gépébe került én meg össze raktam magamnak egy másikat. Ezen a lapon 3 jack csatlakozó van de csak a zöldet tudom használni a többibe akármit csatlakoztatok nem szól, működik mert mikrofon működik, de fülles vagy hangfal az nem. És az a furcsa, hogy nem kérdezi meg, hogy mit csatlakoztattam, pedig úgyanaz a realtak driver van fent. Ez egy Gigabyte GA-G31M-S2L. Szerintetek van mód ezt valahogy megoldanom vagy vennem kel egy jack elosztót.

    Azért raktam ide mert itt gyorsan pörög minden.

    Köszönöm a segítséget előre is

    Üdv Mindenkinek

    Ramirex 10 éve 10

  • Pentium Dual Core 2160 mi az a videokártya amit még képes kihasználni?

    Sziasztok!

    Remélem tud nekem valaki segíteni a címben feltett kérdésemre. Jelenleg 2646Mhz-re van felhúzva a proci egy Sapphire Radeon HD3850 512Mb-os passzív videokártya társaságában, 2GB Rammal. Játszani nem nagyon szoktam, de most kijött egy játék. A Mortal Kombat Komplett ami sajnos nagyon lassan fut, szerintetek mi az a gép amin elfutna rendesen a játék? Az én gépemen egy videokártya csere segítene?. Max 20K. Nem szeretnék új gépet annyira azért nem érdekel a dolog.

    Amúgy vicces régebben az MK3 miatt kellet gépet bővíteni. 16Mb Ramom volt de 22Mb kellet, hogy elinduljon. Most is ez a helyzet. :D

    Köszönöm mindenkinek aki rám talál és mond valami okosat!
    Üdv
    Ramirex

    Ramirex 11 éve 5

  • Weblap

    Sziasztok!

    Egy új üzletbe szeretnék fogni és ehez, szükségem lenne egy honlapra. Megmutattam, hogy mire gondoltam [link] egy ehez hasonló oldalra lenne szükségem, webshop funkcióval, rengeteg képpel és jó kinézettel. Árajánlatokat várnék, hogy mennyiért milyen határidővel tudnád megcsinálni.

    Üdv
    Ramirex

    Ramirex 14 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.