2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Segítsetek már ezt értelmezni.

    Szóval lényeg a lényeg 09.12-tól 09.21-ig táppénzen voltam én be is vittem ugye ugye a munkáltatómhoz a mind a két papírt amit az orvostól kaptam de eszerint a papír szerint én 24-én táppénz ellátási kérelmet ( ez most csak szimplán az hogy én táppénzen voltam ? :F ) nyújtottam be ( de hogy hova , mikor aznap én délutános voltam délelőtt meg aludtam ... )és ahhoz nem csatoltam a Foglalkoztatási Igazolás elnevezésű nyomtatványt ( lehet röhögni de azt se tudom hogy az mi ) meg elméletileg a munkáltatóm állítja ki. Na most a munkahelyem szivat h azt a szar papírt nem küldték el ( vagy nem tudom mit csinálnak azzal ) ? Pótlap táppénz megállításához ?? Most akkor nekem kellene ezt elintézni vagy b@szogassam a titkárnőt mert ő volt bamba? :F Lehet én vagyok a hülye azzal a 21 évemmel de nekem ez most nem tiszta :U

    Pr3ciSioN 10 éve 4

  • Android/S3 Segítségre lenne szükségem

    Létezik olyan program androidra amivel pl az s3-am processzorának 4 magjából pl 2 kikapcsolok? Azért kérdezem mert nekem bőven megfelelne úgy is a teljesítménye plusz kevesebbet kérne enni :) Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném akár már egy alkalmazás név is sokat segítene :K köszönöm :R

    Pr3ciSioN 10 éve 14

  • Elgondolkodtam ma egy dolgon...

    Azon hogy vajon a kigyora ratapad a legypapir?

    Pr3ciSioN 10 éve 6

  • WINDOWS 8.1 PC !!SEGÍTSÉG!!

    Adott a gépem : Alaplap : Asus M4N78 SE
    Processzor : DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2879 MHz (13.5 x 213)
    Memória : 4GB
    Videókártya : Gainward GeForce 8800 GT Golden Sample
    Táp : márkáját hirtelen nem tudom de 565 Wattos
    Rendszer : Windows 8.1 Pro Professional Verziója : 6,2,9200

    és az lenne a problémám hogy nem tudok játszani semmivel :( se a CS-GO -val, se a Spec Ops The Line-al , se a Mortal Kombat Complete Edition - al sőt még a Cs 1.6-al sem.
    Ha elídítom bármelyiket is akkor nagyon max 10 percig tudok játszani aztán befagy és újabb két perc után pedig kék halál és mindig másik szöveggel.
    De viszont az Asphalt 8-al annyit játszhatok amennyit akarok mert az az áruházból van letöltve de az áruházas játékok közül sem megy mindegyik mert a GT Racing 2 is kilépett csak az kb 20-30 perc után.
    Sajnos fogalmam sincs hogy mi lehet baj pedig a procinak is meg a vid kártyának is bírnia kéne full lowon de mégsem :O
    Ha valakinek van valamilyen tippje azt szívesen meghallgatnám aki pedig még segít is annak előre is köszönöm :R

    Pr3ciSioN 10 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.