2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Első (saját) autóm

    Idén is, mint minden nyáron az utóbbi 3 évben, külföldön dolgoztam, így hozzájárulva egyetemi tanulmányaim költségéhez. Nyár folyamán sikerült annyi pénzre szert tennem, hogy a családi házunk felújítása mellet, futotta egy autóra is.
    Bár az autóvásárlás nem volt idén betervezve, amikor hazaértem, egy ismerősöm ide adta egy körre az eladó Opel Corsaját, és hát...eléggé megtetszett. Másfél napi morfondírozás után végül rászántam magam, és megvettem életem második, első saját pénzből vásárolt autóját (az elsőt 18. szülinapomra kaptam, Dacia Nova, ~800 euró)

    A kocsi 1995-ös kiadás, szóval akár az öcsém is lehetne (én '91-es kiadás vagyok), korához képest viszont nagyon szép állapotban van. Felszereltsége elég jónak mondható: elektromos ablakok és tükör, napfénytető, centrálzár, 2 légzsák, stb.
    A motorból 1400ccm, 16 szelepes, 90 lóerős változat van benne, ami csak úgy repíti a kis kasznit. Kipufogó rendszerből nem teljesen gyári van rajta, ettől kissé sportos a hangja, bár nem túlzóan, szerencsére.

    Folytatás...

    gzbotii 10 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.