2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Fogorvoshoz átjelentkezés?

    Úgy néz ki,hogy most mindennél fontosabb lenne, egy fogorvost találnom Pécsen, viszont lakóhely szerint Kaposvárhoz tartozom. Mivel viszonylag sok mindent kéne csinálni, ezért jó lenne átjelentkezni. Van erre lehetőség?

    greenity 9 éve 16

  • Majd egy hét múlva

    2 hete vártam azt, hogy ma menjek orvoshoz és valami történjen a kezemmel újra. Eléggé fáj, múlt héten nem is nagyon aludtam tőle...

    Mivel orvoshoz készültem a mai napi melót lemondva későn keltünk volna, amikor 8 előtt pár perccel csörgött a telefon: a mai rendelés elmarad, beteg a doktornő, telefonálnak majd hogy mikor mehetek.

    Mondanom sem kell, icipicit elkeseredtem, plusz megindult az agyamban a vezérhangya, hogy most akkor be kéne menni melózni... aztán úgy lett, hogy itthonról dolgozom.

    20 perce hívtak, hogy akkor jövő csütörtökön jó-e nekem... nem, nem jó, de nem akartam nemet mondani, karácsonyra már jó lenne, ha kezdenénk valamit a kezemmel. Szóval a csütörtök napközben programok kuka, de akkor remélem a doktornő már nem lesz beteg és lesz valami a kezemmel :)

    greenity 9 éve 3

  • NAS

    Kedves párom ma fog beszerezni egy ilyet bele pedig 3db 4 TB-os green WD-t. Azt hiszem meg lesz az esti programunk :)

    greenity 9 éve 15

  • Szteroidos injekció

    Sziasztok, a legújabb csodaszer, amit a kezemre adni akarnak, az a közvetlenül az ízületbe adott szteroidos injekció.
    A doktornő elmesélte, hogy előfordulhat magas vérnyomás és vércukorszint emelkedés, akár viszonylag tartósan, de mivel ez nálam nem áll fenn, eleve, talán nem valószínűleg nem vagyok veszélyben. Közben innen onnan hallok sok mindent, hogy ne hagyjam - hagyjam. Nyilván az orvosra kell hallgatni, de szeretném tudni a Ti esetleges ilyen irányú tapasztalataitokat.
    Szóval ha valamit tudtok erről, akkor légy szíves írjátok le :)

    Köszönöm

    greenity 9 éve 32

  • Erdőben úton közlekedni tilos :) - avagy hogy tévedtünk el ma

    Édesapámmal elmentünk gombázni, úgy döntöttünk elnézünk ma más felé is, mint szoktunk menni. Nos ez mondhatni hiba volt, azért nem teljesen. Miért is: ha nem az úton, hanem ténylegesen az erdőben mászkálunk, sosem tévedünk el, még nem volt rá példa, ma viszont kissé kényelmesen az utat választottuk a fák között és egy jó fél óra séta után rájöttünk, hogy nem ott vagyunk, ahol szeretnénk, mondjuk úgy, hogy egy órát potyára sétáltunk, ezt megtehettük volna az erdősebb részeken is.
    Gombát keveset találtunk, viszont megtanultuk, hogy inkább kóválygunk az erdőben, mint hogy az úton közlekedjünk :D

    greenity 10 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.