2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nőnapi margó

    Nos, a mai Zoltán nap nőnap is egyben mint oly sok éve. Viszont van itt még valami. Idén egybe esik a torkos csütörtökkel. Szóval hölgyek, lehet torkoskodni😂😂😂

    Fr0z3n 6 éve 12

  • Nemzeti csöves bolt

    Ez a poszt azért született, mert kezd végleg elegem lenni. A történet a következő. Van 2 dohánybolt egymás szájában szinte és versenyeznek a vevőkért. Teszik mindezt oly módon, hogy egyre lejjebb vitték az alkoholok árat. Az összes rohadt csöves ide jár inni. Mivel én a közvetlen mögötte lévő háztömbben lakom, kezd a pohár túlcsordulni a viselkedésük miatt. Egy ideig ide járt a rendőrség, akkor csend volt. Megvették amit akartak, aztán elmentek. Most viszont ez megszünt egy ideje, azóta itt ordibálnak, törik szét az üveget (hetente 1 defektem tuti van), a ház előtti kertbe járnak dolgukat végezni. Hova kéne írni, hogy a rendőrség gyakran járjon erre ismét, vagy ami mégjobb lenne, bezáratni vagy arrébb költöztetni a boltot? Egy párszor már kimentem és elzavartam pár embert, de ez már túl sok. Nagyon elegem van az alkoholista nincstelenekből és a boltból is. Nem kell ide...

    Fr0z3n 6 éve 32

  • Kissé elvont

    Gondoltam kirakom ide, hátha más is érdeklődik a kicsit "elvontabb" dolgok iránt. Nem ez az első ilyen művem, de az első ami ilyen technikával készült. Remélem tudok még ilyeneket csinálni a jövőben is. Nekem tetszik.

    Fr0z3n 6 éve 6

  • Forróság

    Nincs arra valami szabály, hogy ilyen forróság idején a munkaruha viselést kicsit lazábbra vegyék? Rá erőltetik az emberre a hosszú nadrágot és az inget amit ők adnak és melynek a légáteresztő képessége egy esőkabáttal vetekszik. Sokszor közel van az ember a rosszul léthez. Nincs erre valami a munka törvényben?

    Fr0z3n 7 éve 21

  • Dekoratív szoba festés

    Hamarosan nagy munkába fogok és lakást festek, felújítok. Rengeteg ötlet van a fejemben, sok kép van lementve. Arra lennék kíváncsi, hogy nektek hogyan is néz ki a szobátok. Millió ötlet, szín, matrica és még mennyi mindent lehet kapni... Milyen a ph kreatív osztaga? :)

    Fr0z3n 7 éve 6

  • Segítséget kérnék

    Sziasztok!
    s.o.s. segítség kellene. Adott egy galaxy grand prime. Barátnőm valamit elallitot mert net abszolút nem megy, messenger is csak úgy ha ki be kapcsolhaja az adatforgalmat. Akkor megkap mindent, de üzenetet nem küld el, ahhoz megint ki be kell kapcsolni. Hozzáférési pont jól van beállítva. Valami csuszkán állított azt mondja az adatforgalomnál. De szerintem az csak a számláló. Mit lehetne tenni? Tudom, van rá topik valahol. De inkább itt teszem fel a kérdést mert nagyon sürgős. Koszonom ha valaki tudna segíteni

    Fr0z3n 8 éve 4

  • Telenor élmény

    Inkább telenyomor lassan. Minden egyes reklámblokkban benne van hol az egyik, hol a másik. Gyűlölöm azt a zenét, ahogy meglátom már némítom is a tv-t. A másik ilyen a coca cola. Ez már 2 éves reklám.
    Pár éve a Quimbyt játszották rommá a telekom reklámokban. Más milyen idegesítő reklámot ismer? Akár zene, akár tartalom miatt.

    Fr0z3n 8 éve 29

  • Devastator mod

    Üdv Mindenki!

    Ebben a blogbejegyzésben lehet majd nyomon követni a mod alakulását. (kedvencnek menteni kötelező :D )
    Ma 13:00-kor megérkezett a CM és a Prohardver (valamint a magyar posta) jóvoltából a Devastator egér. Úgy éreztem magam mint egy 5 éves karácsonykor, szó szerint szétcibáltam a postai csomagolást.

    Első benyomások

    Én az ilyen modern kütyüket max boltban látom, otthonra nem engedhetem meg magamnak.
    Szóval elsőre elfogott a WOW érzés. Nagy és nehéz, de nekem pont kézre áll, lévén elég nagy kezem van. Rengeteg ötlet jutott még eszembe, aztán látom, hogy mi az ami megvalósítható.
    Na, ideje használatba venni mit is tud. Bedugtam a gépbe, közben fogtam, nézegettem. Ekkor jött az újabb érzés, a hű b.zd meg. Sokkal szebb mint a képeken láttam. Egy pillanatra arra gondoltam, vissza küldöm így ahogy van. Ezen már nem lehet javítani. De ha már ez a megtiszteltetés ért, hogy esélyt kaptam az átalakításra, lehető legjobb tudásom szerint megcsinálom a tervemet, amit kemotox fórumtárs volt olyan kedves és a virtuális világba átültett. Amit ezúton köszönök. Most egyelőre használom pár napig (amíg nem lesz fizetésem :DDD), aztán teljes erőmmel belevetem magam a munkában. Ez remélhetőleg hétvége felé elkövetkezik.

    Folytatás...

    Fr0z3n 10 éve 25

  • CM Storm Devastator nevezés

    Ezúton jelentkeznék CM Storm Devastator egér modding versenyre.

    Megfogott az egér modern külseje, ezért arra gondoltam, megpróbálnám házasítani egyfajta őskori stílussal.
    Az elképzelés az, hogy a rágcsálónak adnék egy kőmintát. Ezt követően, hogy a kőkori stílust kihangsúlyozzam, az egér hátuljába átlátszó műgyantában kiöntött koponya kerülne elhelyezésre. Megvilágításhoz első körben nem nyúlnék, szerintem jó ez a kék az elképzelt stílushoz.

    Fr0z3n 10 éve 4

  • Képes bejegyzés

    Tegnapi Star Trekes bejegyzébe linkeltem pár képet, amiket én megcsináltam papírból. Persze azok nem az én műveim voltak. Íme akkor azok, amiket ténylegesen én csináltam.
    (bocsi a háttérért :D)

    A Half Life Dog sajnos költözés közben javíthatatlan károkat szenvedett, így a kukában végezte.

    Folytatás...

    Fr0z3n 10 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.