2018. december 10., hétfő

Gyorskeresés

Nemzeti csöves bolt

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ez a poszt azért született, mert kezd végleg elegem lenni. A történet a következő. Van 2 dohánybolt egymás szájában szinte és versenyeznek a vevőkért. Teszik mindezt oly módon, hogy egyre lejjebb vitték az alkoholok árat. Az összes rohadt csöves ide jár inni. Mivel én a közvetlen mögötte lévő háztömbben lakom, kezd a pohár túlcsordulni a viselkedésük miatt. Egy ideig ide járt a rendőrség, akkor csend volt. Megvették amit akartak, aztán elmentek. Most viszont ez megszünt egy ideje, azóta itt ordibálnak, törik szét az üveget (hetente 1 defektem tuti van), a ház előtti kertbe járnak dolgukat végezni. Hova kéne írni, hogy a rendőrség gyakran járjon erre ismét, vagy ami mégjobb lenne, bezáratni vagy arrébb költöztetni a boltot? Egy párszor már kimentem és elzavartam pár embert, de ez már túl sok. Nagyon elegem van az alkoholista nincstelenekből és a boltból is. Nem kell ide...

Hozzászólások

(#1) alkatraz3000


alkatraz3000
(őstag)

Az önkormányzat segíthet ebben talán. A csendhaboritas idohatara már megszűnt, így elvileg emiatt is hivhatod barmikor a jagellokat.

"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"

(#2) Goose-T


Goose-T
(PH! kedvence)

Nyomd fel a boltokat a NAV-nál és az OMMF-nél, hátha találnak valamit és bezáratják.

Rockzenénk: https://fb.me/scharlotterhodes

(#3) Lauda


Lauda
(PH! félisten)

Önkormányzat felé tudtok intézkedni, aláírásokat kell gyűjteni hozzá, hogy több embert is zavar. Bár sok reményt ne fűzz hozzá, kollégám is évek óta harcol az önkormányzattal a szemben lévő kisbolt miatt.

(#4) hNp88 válasza Goose-T (#2) üzenetére


hNp88
(fanatikus tag)

jaja, ÁNTSZ-től kezdve ahol csak lehet, valamit 1000%, hogy találni fognak.

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions" || Villanyszerelés, gyorsjavítás, kivitelezés Egerben és környékén: fb.com/csazivillbt

(#5) Geri Bátyó


Geri Bátyó
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálunk van valami lakótelepi rendőrség, akik szerintem az önkormányzat alá tartoznak, afféle polgárőrök, de van valami korlátozott jogkörük. Azóta egészen nyugi van.
Mondjuk a csöves alkeszeket a helyi kisbolt környékéről a nem csöves, hanem dolgozó/nyugdíjas alkeszek zavarták el! :DDD Ők normálisak, nem balhéznak, de mindig van 2-3 minimum a bolt előtt. Rendet tartanak. Van köztük a hegesztőtől kezdve a nyugdíjas maffiózón át a Lomonoszovon végzett repülőmérnökig mindenki. Nem vicc, tényleg! :D

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#6) hNp88 válasza Geri Bátyó (#5) üzenetére


hNp88
(fanatikus tag)

ott micsoda folklór lehet :DDD

részben ezért imádtam éjjel-nappali boltban dolgozni, állandó éjszakás voltam, volt is nagy élet :DDD

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions" || Villanyszerelés, gyorsjavítás, kivitelezés Egerben és környékén: fb.com/csazivillbt

(#7) Mister_X


Mister_X
(PH! nagyúr)

Nekem mintha olyasmi rémlene, hogy amikor szépen pofára osztogatták a dohányboltos engedélyeket, mintha lett volna valami, hogy X méteren belül nem lehet két dohánybolt. Vagy hasonló.

- el kell lezdeni aláírásokat gyűjteni és ezzel mozgósítani az önkormányzatot, polgárörséget, rendőrséget (ebben a sorrendben)
- el kéne beszélgetni a boltok tulajaival (persze leszarják majd nagyívben), de:
- utána NAV, ÁNTSZ, miegyebet kivezényeltetni
- polgári per, mondjuk ennek sok haszna lehet nem lenne és tuti sokba kerülne; lényegében csökken az ingatlanok piaci értéke a kertet WC-nek használó, ordibáló, szemetelő hajléktalanok miatt, senki sem akarna odaköltözni

Ha az önkormányzat/NAV/ÁNTSZ intézkedik, az a legjobb, mert akkor nyugodtan hátra tudsz dőlni, látva, hogy dolgozik az adód és bekereteztetheted az “I made it, bitches” örökzöld mondást.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#8) Fr0z3n


Fr0z3n
(őstag)

Maga a boltossal nincs baj, rendes-dolgos ember. De egy ÁNTSZ t megkérdezek. Nem tudom mennyire terheli a boltot a felelősség ilyen esetekben.

(#9) ncc1701


ncc1701
(PH! addikt)

Egy megoldás van: lehet elköltözni.

A hwsw fórumon leslie voltam. :)

(#10) Aweriot válasza Goose-T (#2) üzenetére


Aweriot
(PH! kedvence)

:U

____________

Petíció, majd keresd meg az önkormányzatot. Vagy szervezzetek a házban "házőrséget" és intézzétek magatok. Ez a leggyorsabb és legeffektívebb megoldás.

"War doesn't determine who's right - only who's left." Bertrand Russell

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.