Hirdetés

2018. december 10., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Devastator mod

  Üdv Mindenki!

  Ebben a blogbejegyzésben lehet majd nyomon követni a mod alakulását. (kedvencnek menteni kötelező :D )
  Ma 13:00-kor megérkezett a CM és a Prohardver (valamint a magyar posta) jóvoltából a Devastator egér. Úgy éreztem magam mint egy 5 éves karácsonykor, szó szerint szétcibáltam a postai csomagolást.

  Első benyomások

  Én az ilyen modern kütyüket max boltban látom, otthonra nem engedhetem meg magamnak.
  Szóval elsőre elfogott a WOW érzés. Nagy és nehéz, de nekem pont kézre áll, lévén elég nagy kezem van. Rengeteg ötlet jutott még eszembe, aztán látom, hogy mi az ami megvalósítható.
  Na, ideje használatba venni mit is tud. Bedugtam a gépbe, közben fogtam, nézegettem. Ekkor jött az újabb érzés, a hű b.zd meg. Sokkal szebb mint a képeken láttam. Egy pillanatra arra gondoltam, vissza küldöm így ahogy van. Ezen már nem lehet javítani. De ha már ez a megtiszteltetés ért, hogy esélyt kaptam az átalakításra, lehető legjobb tudásom szerint megcsinálom a tervemet, amit kemotox fórumtárs volt olyan kedves és a virtuális világba átültett. Amit ezúton köszönök. Most egyelőre használom pár napig (amíg nem lesz fizetésem :DDD), aztán teljes erőmmel belevetem magam a munkában. Ez remélhetőleg hétvége felé elkövetkezik.

  Folytatás...

  Fr0z3n 4 éve 25

 • CM Storm Devastator nevezés

  Ezúton jelentkeznék CM Storm Devastator egér modding versenyre.

  Megfogott az egér modern külseje, ezért arra gondoltam, megpróbálnám házasítani egyfajta őskori stílussal.
  Az elképzelés az, hogy a rágcsálónak adnék egy kőmintát. Ezt követően, hogy a kőkori stílust kihangsúlyozzam, az egér hátuljába átlátszó műgyantában kiöntött koponya kerülne elhelyezésre. Megvilágításhoz első körben nem nyúlnék, szerintem jó ez a kék az elképzelt stílushoz.

  Fr0z3n 4 éve 4

 • Képes bejegyzés

  Tegnapi Star Trekes bejegyzébe linkeltem pár képet, amiket én megcsináltam papírból. Persze azok nem az én műveim voltak. Íme akkor azok, amiket ténylegesen én csináltam.
  (bocsi a háttérért :D)

  A Half Life Dog sajnos költözés közben javíthatatlan károkat szenvedett, így a kukában végezte.

  Folytatás...

  Fr0z3n 4 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.