2024. március 1., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • A Honda a legmegbízhatóbb

  A motorok meghibásodási arányát vette számba a brit Warranty Direct, mely 36 gyártót rangsorolt tanulmányában. A listát a japánok vezetik, a német márkák közül többen csak a sor végén kullognak.

  A kutatás szerint a legmegbízhatóbb motorokat a Honda készíti, mindössze 0,29%-os meghibásodási aránnyal – ez azt jelenti, hogy minden 344 motorból egy romlott el. A második helyen egy másik japán gyártó, a Toyota áll, a dobogó harmadik fokára a Mercedes állhatott fel. Megbízhatónak bizonyult még a Volvo és a Jaguar is.

  A rangsor aljára az MG Rover került – minden tizenharmadik motorjukkal adódik valamilyen probléma. Talán valamelyest meglepő az Audi utolsó előtti pozíciója, de a BMW és a Volkswagen is az utolsó tízbe került.

  A Warranty Direct igazgatója, Duncan McClure szerint a motorok meghibásodása más szerkezeti egységekhez – így például a futóműhöz – képest jóval ritkább, viszont annál költségesebb.

  Forrás: http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/01/19/a_honda_a_legmegbizhatobb/?token=3b1433891730efba538b67adda2f2186

  Folytatás...

  Flashback 11 éve 0

 • Androidos sütő?

  Hogy mire jó egy nyílt forráskódú oprendszer....
  Láttunk már, TV-t, Fényképezőgépet, és most már sütő is van!!!


  [link]

  Ha lesz egyszer konyhám kéne egy ilyen. Persze egy normál sütő+10%-15% áráért max. Még egy webcamot bele és kész! Sütés közben lehetne látni hogy a legbelső csirkeszárny is jól megsült-e?!

  Flashback 11 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.