2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Dell Optiplex GX 620 Desktop Edition újraélesztés

    Sziasztok,

    Minap szüleimnél jártam és megtaláltam a címben szereplő asztali gépet. Mivel nem volt rá szükségük, így elhoztam és most azon gondolkodom, hogy a házat meghagyva érdemes lenne-e telepakolni mai középkategóriás hardverekkel.

    Régóta agyalok azon, hogy az asztali gépem szerepét ellátó laptopot helyettesítsem egy valódi asztalival.

    Elképzelések:

    - i5-ös processzor
    - 8-16 GB RAM
    - a mostani játékokat közepes vagy annál magasabb beállításokon futtató videokártya (valószínűleg ez lesz a szűk kereszt metszet, mert ha ezt a házat akarom használni, akkor csak LP videókarik jöhetnek szóba)
    - alaplapból egy olyan ami elfér a jelenlegi helyén

    A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e szenvednem olyan komponensek beszerzésével, melyek elférnek a jelenleg használni kívánt házban vagy hagyjam a fenébe és ruházzak be egy nagy toronyra?

    Üdv:
    Snow

    Evil Snowman 8 éve 4

  • Cumizás igen nagy Elan-nal

    Előszó:

    Nem gondoltam, hogy valaha is blogot fogok írni Logout-on,de az elmúlt napok eseményei olyan mély nyomot hagytak bennem, hogy úgy érzem meg kell osztanom veletek, hátha valaki ugyanúgy rászalad ugyanerre a problémára, amire én.

    Előre szólok, hogy hosszabb lélegzet vételű lesz az iromány, valamint helyenként vulgáris szavakat is tartalmazhat, úgyhogy sört meg valami krékert érdemes bekészíteni, a 18 éven aluliak pedig még most zárják be a böngésző ablakát. :DDD

    A nagy cumi:

    2015. május 20-án kaptam egy értesítés a Windows Update alkalmazáson belül, hogy jött egy fontos frissítés a gépemre, ami a touchpad driver-t hivatott frissíteni.

    A frissítés becses neve: ELAN Touchpad 11.8.43.1_X64_WHQL

    Gondoltam, nosza rajta telepítsük fel biztos nagyon sok hasznos és új feature lesz benne, ami majd a könnyebb kezelést hivatott elősegíteni. Most páran jogosan azt gondolhatjátok, hogy micsoda madár, hát Windows Update által felajánlott driver frissítést messzire elkerüljük (később majd elmesélem, hogy sajnos ezt a metódust ebben az esetben nem lehetett megtenni). Én viszont gyermeki naivitással akkor még azt hittem, hogy ha ott van mögötte a WHQL betű kombináció, akkor nincs mitől félnem.

    Folytatás...

    Evil Snowman 9 éve 7

  • Huawei Talkband B1 - okos karperec egy kis extrával

    Ebben a tesztben a Huawei jelenleg egyetlen okos, fitnesz kiegészítőjét szeretném bemutatni nektek

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 332

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.