2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mobilos gondolatok

    Mostanság mindenfelé a legújabb, legérdekesebb mobiltelefonok, sőt, egyre bonyolultabb kézikészülékekről szóló hírek, tesztek tűnnek fel. Már egy hírportálra sem lehet felmenni anélkül, hogy valami ilyesmi ne legyen a címlapon. Csoda-e, ha a magamfajta geek gondolkodni kezd, mi tetszik neki jobban?
    Szerencsére van időm töprengeni, ugyanis most nincs erre való pénzem. Addig is olvasgatom a teszteket: ez jó, mert mire oda jutok, hogy lesz egy kicsi fölös fizetőeszközöm, talán konkrétan fogom tudni, mire verjem el akkor. Azonban ez rossz is, mert már most tele van a fejem az adatokkal, véleményekkel, és fogalmam sincs, melyik irány is lenne nekem jó...
    Jelenleg az iPhone 3G, a Samsung Omnia, a SonyEricsson Xperia X1, a Nokia E71 és a még meg sem jelent HTC Dream, alias Android körül forognak a gondolataim. Következzen egy kis, erősen szubjektív eszmefuttatás a fenti versenyzőkről:

    iPhone:
    Ezt röviden elintézem: a kezdeti örömmámor óta felmerült pár hiba, illetve még mindig orvosolatlan hiányosság még nem tudott eltántorítani a vásárlás ötletétől, de az igen, hogy milyen fanatizált rajongótábor alakult ki mellette. Taszít ez az istenhit-szerűség, amivel minden körülmények között az iPhone-t magasztalják. Természetesen akinek ez tetszik, vegye, használja egészséggel!

    Folytatás...

    Dr. Oid 16 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.