2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Életem biszexuálisként avagy a fekete bárányok között is fekete bárány

    Tegnapi nap folyamán olvastam egy cikket logout-on, ami kifejezetten a Coming Out napjával foglalkozott, annak történetével és nem mellesleg annak fontosságával is számunkra, az LMBT szexuális "kisebbség" tagjainak. Viszont ezen felbuzdulva szerettem volna a dolgokat egy picivel más szemszögből, még konkrétabban a biszexuálisok szemszögéből is.

    Az a helyzet hogy biszexnek lenni még az adott említett csoportban sem egyszerű, nem ok nélkül használtam a címben a fekete bárány szót: sok meleg/transszexuális/stb szemében a biszexualitás nem más mint egy átmeneti fázis, majdhogynem olyan homoszexuálisok, akik nem akarják bevallani maguknak,hogy azok. Sokakban azt a tévhit él, miszerint a biszexuálisok képtelenek hűségesek lenni vagy monogám kapcsolatban lenni és sajnos az ilyen és ehhez hasonló tévhitek általánosságban élnek az emberekben.

    Az igazság viszont nem feltétlenül ilyen fekete-fehér: Noha persze köztes állapotban is lehet specifikusan egyik vagy másik nem felé vonzódni inkább, ettől független megmarad a vonzalom mind a női mind a férfi nem iránt.

    Folytatás...

    Corleone33 7 éve 64

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.