2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HyperX história

    Egy véletelen során összehozott a sors még hat évvel ezelőtt egy HyperX Cloud fejhallgatóval, amiről írtam is egy "alapos" tesztet. Sajnos ennek a kapcsolatnak több, mint 6 évvel később egy kontakthiba ürügyén - akkor még úgy tűnt, hogy ideiglenesen - vége szakadt.

    Egy kedves barátom felajánlotta, hogy megjavítja, de azért én elkezdtem szorgalmasan nézni a kínálatot, hogy mit lehetne helyette, de elég gyorsan visszasodródtam a HyperX fejhallgatók azóta elég terjedelmesre duzzadt kínálatához.

    Nagyjából 4 nap után végre kitusztult, hogy melyik mit tud, milyen tartozék jár hozzá és hasonlók. Kiemelnék pár, talán másoknak is hasznos információt:
    - az első generációs Cloud tovább élt Cloud Core néven, egy jóval szerényebben kitömött, de árban is hozzá igazított csomagban (már nem kapható, Alzában volt még pár darab, de lecsúsztam róla)
    - az eredeti XBox és PS4 "kompatibilis" változatnak ma már nem kapható a PH!-n is tesztelt változata, csak egy jóval szerényebb csomag (fejhallgató, kábel, mikrofon) Ezek már egyre kevesebb helyen kaphatóak és nem is ajánlom őket, mert már nem a Cloud átszínezett változatai

    Folytatás...

    bunfi 3 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.