2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szigetközi viadal... s diadal

    Időm és kötelességeim úgy engedték, hogy március utolsó hétvégéjét egy kis biciklizéssel töltsem. Gondoltam, felfedezek egy eddig számomra ismeretlen világot, így a biciklis térképemet figyelgetve a Szigetköz tájára tévedt tekintetem. Kerózásra alkalmas, úgynevezett kerékpárbarát utak vezetnek arrafelé – keresztül szigeteken-vizeken.
    Mondtam hetekkel ezelőtt a komáknak, ismerősöknek, hogy akinek kedve van, tartson velem. De nem találtam jelentkezőt. Aztán mikor konkretizálódott a terv, egy kapós marketing dumával – legalábbis én annak gondoltam – támadtam a célközönségemet, továbbra is sikertelenül. Így alakult, hogy egyedül vágtam neki az útnak.
    A tervem a következőképpen hangzott: leutazok a bicóm társaságában Győrbe, ott eszek egy menüt, elgurulok Mosonmagyaróvárig, szétnézek, onnan a határig, vadkempingezek, ahol az éjszaka elér, másnap átugrok Pozsonyba és Bécsbe, utóbbi helyen szintén elfogyasztok egy menüt, ezt követően rövid városnézés, majd vissza a szülőhazámba és szintén sátorhelyet keresek valahol magamnak. Harmadnap bóklászás a Szigetköz csodás vidékein, időben visszaérkezni Győrbe, hogy még át tudjak ugrani Pannonhalmára, aztán vissza, fel a vonatra és szépen hazadöcögni. Az égiek nem pontosan ezt szánták nekem, íme, ahogy ők gondolták:

    Folytatás...

    BLeP_i 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.