2022. június 25., szombat

Gyorskeresés

Miért tabu a szex?

Írta: | Kulcsszavak: szex . dugás . tabu . szabadság . miért

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Miért van az, hogy bunkóság megkérdezni valakit, hogy esetleg volna-e kedve szexelni egyet velünk? Sőt, ha belegondolunk, egy ilyen kérdésen csak egy csaj bukna ki. Ha csaj mondana ilyet egy fiúnak, az valószínűleg először nem hinne a fülének, alig tudná elhinni, hogy ilyen tényleg megtörténhet vele, de aztán sietve igent mondana a dologra.

Tudom, tudom, nem erkölcsös. De mi az az erkölcs? Régen a lányoknak azt tanították az anyukáik, hogy nehogy magukhoz merjenek nyúlni, mert az rossz dolog, sőt, legjobb ha a szexnek még a gondolata is távol marad a buksijuktól. Ennek az lett az eredménye, hogy lett egy csomó befordult csaj, akik szorongások közt élték át a saját serdülő- és fiatalkorukat, ráadásul mire eljött volna a már "legális", "erkölcsös" házasélet ideje, halvány lila fogalmuk sem volt róla, hogy most mi is volna a teendő - már úgy a dolognak semmilyen vonatkozásában sem.
Jó, ez nyilván a másik véglet.

Nem azt mondom, hogy mindenki kúrjon orrba-szájba, felelőtlenül, állandóan, úton-útszélen, mindenki mindenkivel, bármit lehessen, "gyík" legyen aki nem vállalja be, túl fiatalon, ész nélkül, ésatöbbi, ésatöbbi. Nyilván nem ezt akarom.

De bakker, hát valljuk már be magunknak, hogy mekkora álságosság, amit sokszor csinálunk! Miért kell egy csomó rituálét bemutatnia egy fiúnak, ha le szeretne feküdni egy csajjal? Táncolni, étterem, randi, "széptevés", jó duma, satöbbi – mikor ő nem erre vágyik (már ha tényleg nem vágyik erre), csak szimplán tetszik neki mondjuk a csaj, és szeretne lefeküdni vele. Miért kell csajozást/pasizást hazudni, ha neadjisten csak szexet akar az ember. És ha csak azt akar, akkor az miért bűn? És az egészben a legnevetségesebb, hogy sokszor szinte ordít, hogy mire megy ki a játék. Egyáltalán, hol van az előírva a lányoknak, hogy ellen kell állniuk? Mi ez az egész?

Próbáljuk kitalálni, mégis akkor miért alakult így! Ugye első gondolatunk a természet, ahol a szaporodáshoz a hímnek bizonyítania kell a nősténynek a rátermettségét, erejét... ismerjük ezt. Ennek a mai világban is van egy vetülete, ami nyilvánvaló is, hiszen azért az ember szeretné tudni, hogy ha arra kerül a sor, kivel köti össze az életét. De itt most értelemszerűen egyáltalán nem erről van szó. Itt most csak arról beszélünk, amire nincs igazán jó magyar szó, viszont van rá egy tökéletes angol: fun. Remélem mindenki érti mire gondolok.

Just for fun...;)

Szeretném még egy kicsit árnyalni a képet, előre megcáfolni a leendő ellenérveket. Nem azt mondom, hogy ne járhatna együtt egy fiú meg egy lány, ahogy az szokás. Nem azt mondom, hogy ne lehetne hűséges két ember egymáshoz, nem azt mondom hogy ne lehetne szerelmes valaki valakibe. Sőt, nem azt mondom, hogy adott esetben ne kelljen meghódítania egy fiúnak egy lányt, ha tetszik neki. (Mondjuk itt felmerül, hogy ennyi erővel viszont egy lánynak is meg kelljen hódítania a fiút, ha ő látja meg benne álmai pasiját.) És azt sem mondom, sőt ez különösen nem volna jó ugye, hogy ettől a szexnek vesztenie kéne valamit a vonzerejéből, és főleg egy komoly kapcsolatnál a szex ne lehetne erotikus, ne lehetne érzelmes, szeretetteljes, adott esetben különleges, máskor esetleg csak szimplán kellemes - szóval ne lehetne mindaz, amiről ma is gondoljuk, hogy aminek és amilyennek a szexnek lennie kéne. Sőt, azt egyenesen várnám ettől a felfogástól, hogy úgy általában javulhatna tőle az együttlétek átlagos minősége. Sokszor hallani ilyesmit is, hogy valakiknek problémáik vannak az ágyban. Ezekre a kérdésekre az újságokban a szexológusoknak az a válasza, hogy legyünk őszinték, nyíltak, beszéljünk meg a párunkkal, bizalom, próbáljuk így-úgy, ésatöbbi. Az énáltalam elképzelt világban eleve nem lenne olyan nagy titok a szex, lehetne róla nyugodtan beszélni, lehetne gyakorolni, az embernek volna rá bőven alkalma (persze csak saját belátása és akarata szerint), hogy kitapasztalja az egészet mind a saját részéről, mind az ellenkező nem tekintetében. Így egy komoly kapcsolatban is sokkal kisebb lenne az esélye a mindenféle defektusoknak, kommunikációs hiányosságra visszavezethető szorongásnak, meg tudom is én még, hogy mi minden baja van manapság az embereknek az ágyban. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó feleslegesen elpazarolt időt és energiát lehetne megtakarítani, ha visszakanyarodunk a kezdő gondolathoz, mikor a fiú "csak azt akarja". Szóval úgy általában a nyíltság, a túlmisztifikáltság hiánya, a "szex szabadsága" szerintem egész jótékony hatással lehetne az életminőségünkre.

Talán amúgy erre tartunk. Erre két dolog enged következtetni. Egyik a szexuális forradalom, amivel kapcsolatban tény, hogy végbement. (De talán (remélhetőleg) máig nem ért véget.) A másik pedig a swinger klubok megjelenése. Aki nem tudná, ezek olyan helyek, ahol vállaltan azért gyűlnek össze emberek, hogy dugjanak egymással (mármint ellenkező neművel nyilván), és ezt meg is teszik. Nyilván vannak szabályok, meg rögzített normák és keretek itt is, de ez normális, sőt kell is, ahogy az elején én is írtam. Az egyetlen baj csak ezekkel a klubokkal, hogy pénzbe kerülnek, alkalmankénti belépő van. És nem is az kerül pénzbe benne, hogy dughat az ember (bár aztán, ki tudja mi befolyásolja ennek az árát a saját piacán), hanem a hely használata, a nyújtott szolgáltatások, az ilyen jellegű tevékenységhez szükséges mindenféle "infrastruktúra" és a tökéletes körülmények biztosítása. Meg persze hogy egyelőre ritka jelenség. Szóval ez normális. Amit nem otthon csinál az ember, az általában pénzbe kerül.

Bárcsak lassan a hétköznapokra is átszivárogna az ilyesmi helyeknek a szelleme és nem utolsósorban kulturáltsága, a vele járó pozitív hatásokkal együtt. Oké, nyilván nem kizárólag pozitívak lennének a következmények. Hülyék mindig is voltak. Arról van (lenne) szó, hogy megjelenne egy új dolog az életünkben, amit a szabadságáért cserébe fokozottan ésszel, felelősséggel kéne művelni - és ebben mindig is voltak olyanok, akik nem jeleskedtek. De ezeknek a negatív hatásoknak a csökkentésére bizonyára eleve kialakulna valami komplex eszközrendszer, hasonlóan ahhoz, ahogy az az életünk egyéb, szinte összes dolgaival kapcsolatban is megvan. Magyarul beépülne az életünkbe. Nem hiszem, hogy az ettől rosszabbá válna. Sőt.

Szerintem ez király volna.

Hozzászólások

(#1) D1Rect


D1Rect
félisten
LOGOUT blog

Mióta nem voltál csajjal? :)

MOD:
Egyébként nem ritka eset, hogy egy csaj rákívánjon egy pasira, és lefeküdjön vele pikk-pakk, csak a szex-ért.

[ Szerkesztve ]

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101

(#2) Mr.Csizmás válasza D1Rect (#1) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

:DDD

mod.: azt hívják úgy, hogy nem akarja vállalni az érzelmi felelősséget.

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B IX | 3D nyomtatás Bp és környéke -> bit.do/fliccprint |

(#3) myteve válasza D1Rect (#1) üzenetére


myteve
csendes tag

#1: Jajj. Gonosz. :D

Hát figyelj... a nők többsége vágyik erre a randizgatásra, és szerintem sem olyan rossz dolog. De én bízom benne, hogy megváltod a világot, és egész nap csak ***ni fogunk. :D

(#4) Vladi


Vladi
nagyúr

Miért? Tabu? :F
Mostanában épp, hogy árucikk. :U

De majd a cikket is elolvasom. :DDD

búcsúzzunk szépen Iván, ha hazaérsz egyszer neked is jobb lesz talán (Aurora 1989)

(#5) negyedes


negyedes
addikt

Az a csaj aki csak dugni akar ugy is viselkedig veled es eszreveszed nem kell azt sokat "fuzni". Csak meg kell talald.

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#6) DeFranco


DeFranco
nagyúr

Az irasod alapján kamasz vagy, de legalábbis a gondolkodasod az. Ne vedd bántásnak, ez egy állapot mindenki élete során.
Van egy jó hírem is: amit hianyolsz az abszolút megvan, mindig, és minden generációnak megvolt. Senki nem fogja az orrodra kötni, de ha szemed van hozzá látod.
Még csak nem is elítélendő dolog ez egyébként, kipróbáltam én is (ajjaj de még mennyire) nem bántam meg egyáltalán, de egy idő után azt mondtam: köszönöm elég volt.
Arra jó volt, hogy ne legyen hiányérzetem, és ne futkossak majd 40 évesen 18-as tyúkok után, de amúgy csak pár évig poén.
Mindenesetre járj nyitott szemmel és látni fogod hogy nem mission impossible.

(#7) Wyll válasza DeFranco (#6) üzenetére


Wyll
őstag

Akkor én vak vagyok bassz@meg - hol van ez??? :))

Oké, oké, többet kéne keresni (aka nyitott szemmel járni), és akkor biztos megtalálja az ember lehetőségeket. Az is tetszik amit írsz, hogy ez a kamaszság velejárója, és hozzájárul(na) az ember személyiségfejlődéséhez, később érettebb, tapasztaltabb lehet tőle. Úgy legyen!
DE HOL VAN EZ?! ;] Valaki segítsen már megtalálni...

Valószínűleg amúgy ott a baj, hogy sokkal többet kéne társaságba járnom, lányokkal (is) találkoznom. Csak itt a BME-VIK-en (5% alatti lányaránnyal) ez fokozottan nehéz.... :U Ha a közgázon lennék, el tudom képzelni, hogy nem írogatnék ilyeneket :P

D1Rect: azt jól érzed, hogy nőhiányom van, de ismerjük el, egész szép és korrekt elmélettel álltam itt elő a csökkentése érdekében, nem? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8) CséZé


CséZé
őstag

a szex nem tabu.

(#9) Vakegérke válasza Wyll (#7) üzenetére


Vakegérke
veterán

Az elmélet szép, és gyakorlatias. :K

Tudod, nekem egy kiéhezett hím sápítozását, vergődését testesíti meg írásod. Ó, miért nem kefélhetek azzal a csodás kis bögyössel...

Tegyük fel, hogy megvalósul vágyad, és rövid kérdésre rövid válaszok lesznek. Bár körmondatban is kifejtheti a lányka, hogy nem jön be neki a testszagod, unszimpatikus vagy, és egyébként is, inkább a kondással bújik össze, mint veled.

Tegyük fel, hogy első füttyre megkapsz minden jó bigét. Mártogatod szerszámod örömmel a "mézes bödönbe" kedved szerint.
Mit gondolsz, mennyi idő után únod meg a dolgot? A könnyen kapott esetek akár csömört is okozhatnak. Jobb esetben kiábrándulást. Ezen gondolkodtál már?

Tudod, sok a kiégett manus, akik minden nőt megkaptak, és jelenleg nemi identitásukat keresik. Homo klubba járnak, ott remélik megtalálni a boldogságot.

Végezetül.
Gondolj csak bele. Eléd kerül egy lány, aki elvarázsol, elveszi az eszedet, nélküle talán nem is tudsz élni. Szóval szerelmes vagy, méghozzá halálosan.
Ültök az alkonyatban egy tó partján, valahol egy szívhez szóló zene szól, amely illik a hangulathoz. Fogjátok egymás kezét, és te a mennyek országában érzed magad...
A lányka pedig előadja, hogy számolta ugyan, de úgy ötvennél abbahagyta, hogy hány fickóval feküdt le.
Na, ehhez mit szólsz?
Elvennéd feleségül a sokak által használt lányt?
Ja, hogy nem? Aztán miért nem? Te talán nem voltál részese más férfiak bánatának azzal, hogy szerelmeskedtél esetleges feleségükkel?

És ha már beszélgetünk, akkor beszélgessünk.
Mégis, hány éves kortól véled üdvösnek ezt a nyíltságot?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#10) szablya


szablya
tag

Nem támogatom.

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.