2022. június 25., szombat

Gyorskeresés

HELP! Keresek egy szexi képsorozatot! (UPDATED!)

Írta: | Kulcsszavak: keresem . rajz . kép . kövér . . lény . állatias . szép . szexi . csillagjegy

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

UPDATE: MEGVANNAK! Nézd meg a #10-es hozzászólást

______________________________________________________________

Sziasztok!

Évekkel ezelőtt találtam valahol egy pár képet egy témában, és most szeretném újra megtalálni őket, de nagyon nehéz ezt kulcsszavakkal jól megfogalmazni, így a Google után az emberiség kollektív tudatához fordulnék, azaz hozzátok :P

A képek rajzok voltak. Bizonyára számítógéppel készített, nagyon szép, igényes, élénk színekkel megrajzolt, rajzfilmszerű rajzok. (Ilyesmi stílusú tehát.)

A téma azonban nem mindennapi! A rajzok különleges, emberszerű női lényeket ábrázoltak, akiknek hol extra nagy füle volt, hol extra nagy farka (nem, nem pénisz, hanem álltszerű, hosszú farok, bojttal), hol talán patája is, némelyik asszem foltos volt, a másiknak a színe nem volt épp emberi (pl. kékre emlékszem), és a tetejébe jó részük extra kövér volt. Igen, nagyon-nagyon dagadtak voltak, kirívóan hájasak, terebélyes fenekekkel, mellekkel, egyiknek azt hiszem a hasa volt pl irreálisan nagy, egy másik meg úgy rémlik a saját felnyalábolt hosszú farkát tartotta maga előtt – azonban (figyelem!) nem voltak rondák. Az arcuk mindnek szép, vékony, tetszetős volt, a stílusuk, frizurájuk vagány, lehet hogy ékszereik is voltak (pl nagy aranykarikák itt-ott). Ruházatuk nem sok volt ha jól emlékszem, viszont nem emlékszem hogy mellbimbók vagy nemi szervek látszódtak volna. "Törzsi" öltözékre lehet gondolni, tehát öl-takaró háncs, esetleg felkar-perecek, medálok, ilyesmi. Szerintem elég szexi volt az egész, de közel sem erotikus vagy pornográf.

(Ezt akarnám most megmutatni egy csajnak, hogy kövéren is lehet szexinek lenni, csak nem találom a képeket :) Mondjuk, lehet hogy nem ez lenne életem legjobb példája, de ez már más kérdés....:) )

Deviantarton ezt a képet találtam találtam, ami stílusban hasonlít arra, ami az emlékeimben él, de ennyire nem voltak erotikusak, és a körvonalak is jóval vastagabb fekete vonalak voltak.

Ja, és még valami: nem esküszöm meg rá, de talán csillagjegyeket ábrázoltak (tehát nyilas, bak, meg ilyen témák...).

Ha valakinek beugrik vagy talál valamit, megköszönném ha segítene! :) :R

Hozzászólások

(#1) Wyll


Wyll
őstag

Ha beugrik valami, szólok én is ígérem, de ti is szóljatok bátran! :K
(viszont ha lehet, feleslegesen azért ne terheljük egymást. igyekeztem jól leírni a dolgot...)

[ Szerkesztve ]

(#2) sz4blya


sz4blya
csendes tag

UP-UP!

Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!

(#3) Csemike


Csemike
csendes tag

Nem ilyesmi stílusú rajzok voltak? :)

(#4) Wyll válasza Csemike (#3) üzenetére


Wyll
őstag

A stílusra nagyon jól ráéreztél :R , viszont sajna nem ez volt az. Továbbá, mint azt írtam is, állatiasak voltak (farok, stb), és nem ilyen kis enyhén dagik, hanem sokszor RETTENETESEN kövérek. :)
Ellenben a bőrük (ha lehet) még ezeknek a néniknek a bőrénél is szebb, simább, homogénebb.... (Jó, mi? :P )

[ Szerkesztve ]

(#5) cyanide

Szerintem a kulcsszó, amit keresel az a furry. Google képkeresés furry fat. kb ilyenek jönnek: link

szerk: hogyan sikerült ide találnom 1 hónap után? mindegy.

[ Szerkesztve ]

Ha ezt olvasod a topik meghalt...

(#6) olbaidhun


olbaidhun
őstag

Micsoda hóbortok.. de szépen bele lehet melegedni a keresésbe! [link], [link].. sajnálom, hogy nem találtam számodra megfelelő témában fotót, pedig egy időben szörnyű tájékozott voltam anime vonalon!

7o/638-9O93 ⭐ Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

(#10) Wyll


Wyll
őstag

ÁTTONSZIÓN!!!

Megtaláltam az otthoni másik gépen a képek másolatait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :C Íme:

Valóban a csillagjegyek a téma, és ezzel a további kérdés így szól: nem tudja valaki, hogy hol található meg a teljes sorozat?!

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.