2019. június 18., kedd

Gyorskeresés

Szívességek

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ma arról lesz szó, hogy elvállalj-e szívességeket barátoknak. Igazából mit nyersz vele? Tiszteletet, megbecsülést talán... szóval erkölcsileg fontos dolgokat. Mit veszítesz vele? Időt. Például azt az időt amit a többi barátodra, családodra fordítanál. Jelen esetben a barátnőmre szánt idő ugrott. Ebből természetesen hepaj van. Mire érzékeny egy nő igazán? Sok dolgon kívül talán legjobban arra, ha nem az van amit ő eltervez. Ez nagyon ciki így, mert én egész délelőtt programozok. Amúgy izgalmas volt. Írtam egy mini neptun rendszert havernak, aki így nem bukik meg az egyetemen. Persze ő ettől hülye marad, de milyen kedves vagyok nem? Szóval suck's az egész én mondom.

-->

Hozzászólások

(#1) Vakegérke

Cirka ilyen volt a párbeszéd köztem, és a barátom közt:

- Józsi, mit csinálsz szombaton?
- Majd mindjárt megmondod.
- Te egy antik csillárt fogsz újrahuzalozni.
- Tééényleg, most, hogy mondod...

Józsi én voltam és vagyok, és egy barát nem mérlegel, ha szívességet kér tőle az, aki barátjának mondható. A csillár azóta is teszi a dolgát, csókoltat mindenkit.

- o -

"Mire érzékeny egy nő igazán? Sok dolgon kívül talán legjobban arra, ha nem az van amit ő eltervez."

Na, erről el lehetne beszélgetni, jó kis vita kerekedne belőle.
Én ezzel úgy vagyok, hogy nem született világra az a nő, aki papucs alá tudna törni. Nem sajátíthatott ki a feleségem sem, és bár hűséges társa voltam, ezt a szemléletet kiöltem belőle nagyon hamar.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) Mr X


Mr X
(PH! kedvence)

Én ezzel úgy vagyok, hogy azért vagyunk barátok, hogy számíthassunk a másikra, ha kell. Ha egy jóbarátnak segítség kell, én ugrom, mert lehet, hogy legközelebb én leszek szarban és nekem kell szívességet kérnem. Te vakarod az én hátam, én a tiéd.

(#3) wolfnet válasza Mr X (#2) üzenetére


wolfnet
(tag)

Igen, de ő elvállal valamit 2 hónappal ezelőtt amihez nem ért, majd 5órával leadás előtt szól hogy segítsek be vagy meghúzzák a tantárgyból, ez elég húzós :D

Privátban érdeklődj! :)

(#4) Vakegérke válasza wolfnet (#3) üzenetére

Erre mondják azt, hogy felelőtlenség. Aztán mikor szakad a kötél, másra hárítja, méghozzá túl későn a feladat megoldását.

Barátnak lehet, hogy jó, de én ebben az esetben leráznám magamról. Miért pont én legyek az, aki az utolsó pillanatban ugrik neki, holott szólhatott volna már korábban is? Arról nem is beszélve, hogy ne az én eszem, munkám alapján jusson túl a vizsgán.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#5) KaiotEch


KaiotEch
(PH! nagyúr)

Én már egy ideje megfogadtam, hogy haveroknak sem ugrok szinte azonnal, semmiért nem, főleg nem ingyen. Nomeg ált. úgy van, hogy ha nekem kell vmi akkor lesz@rnak, oldd meg magad, de ha nekik kell, akkor "Jaj csináld már meg, ma meg tudod? Holnapra kéne gyorsan" és ha nem ugrok azonnal akkormeg játsszák a sértődöttet. Úgyhogy az ilyeneket nem tudom mire vélni. Volt hogy baráti körből megcsináltam vkinek úgy a gépét, hogy egész éjjel gürcöltem vele, hogy meglegyen, mert neki kell, autókáztam egy csomót miatta, annyit nem mondott, hogy kössz.

Állítólag csak a halál a biztos, bár amióta valaki okos kitalálta a nekromantákat, már az se. Ha nem működik jól a Xiaomi telefonod és fejfájást okoz, akkor az a MIgrén? ™ || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

(#6) bambano válasza Mr X (#2) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

azt, hogy ki a jó barát, csak akkor fogod megtudni, amikor te is kértél tőle valamit.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#7) Mr X válasza bambano (#6) üzenetére


Mr X
(PH! kedvence)

Így igaz, de azok, akiknek én szó nélkül ugrom, már rászolgáltak, vagy épp most vannak "próbán". :)

(#8) wolfnet


wolfnet
(tag)

csupa jó meglátás. régóta ismerem, nem főleg azzal van a baj hogy ugrok neki és meló van, hanem a felelőtlenségével. :/

Privátban érdeklődj! :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.