2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Project CARS Club Hungary - Brands Hatch - GT3 futam

Írta: | Kulcsszavak: project cars

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A fél órás gyakorlással eléggé biztatóan nyitottunk, velem együtt 13 résztvevő, persze ez igazából csak 12, mert nekem még egy teljes hónapig nem lesz használható kormányom… Sajnos az időmérő végére ez a szám leapadt azt hiszem 11-re, a futamot pedig heten fejezték be. Azért ez sem tragédia. Sajnos az esemény alatt kiderült, hogy vannak, akiknek nem igazán fekszik, hogy a hátsó traktusba rekednek (kellő gyakorlat és megfelelő setup, esetleg e kettő kombinációjának következtében), és ez elveszi a kedvüket attól, hogy végig versenyben maradjanak. Erről korábban már írtam, nem ismételném magam, minden esetre szerintem aki időközben kilép, az saját magát fosztja meg a lehetőségtől és persze az élménytől is. Erről egyelőre ennyit, senki nem úgy lépett be ebbe a csoportba, hogy rögtön a dobogóért tudott volna küzdeni.

A futam egy-két apró és elnézhető incidenstől eltekintve szépen lezajlott, akadt néznivaló bőven, főleg Dr. Gonzo és TOMSZABA között alakult ki hosszabb, oda-vissza előzgetős, izgalmas harc. Sajnos akadtak nagyon peches indulók (,köri, Xenomorph, és ide sorolható még kovdav is), akiknek nem egészen úgy alakult a versenyük, ahogy elképzelték és nem pont abban a pozícióban végezték, amire egyébként esélyük lett volna.

A végeredményt nem írom le, ezért van a videó, ha valaki nem akarja végig nézni a 26 kört, nyugodtan ugorjon a végére.

Minden esetre szerintem alakul ez, legalább a gyakorlásokra egyre többen jelennek meg (kopp-kopp-kopp), remélem, hogy marad ez a trend és végül a futamokat is nagyobb számban fejezzük be. Mert jó kis meccsek ezek, azt hiszem PC-n, magyar körökben egyedülálló ez a csoport, és itt tényleg nem kell attól tartani, hogy agyatlan lökdösődés alakul ki, illetve a hangulat is nagyon baráti.

Most csütörtökön és vasárnap egy közkedvelt pálya (Circuit de Spa-Francorchamps) lesz a versenyhelyszín, először a supercar kategóriába tartozó Pagani Zonda R-rel, aztán pedig a hét utolsó napján szokás szerint a GT3-as autókkal állunk a rajtrácsra.

Ha érdekel egy magyar CARS-os közösség, ahol normális körülmények között lehet fair play versenyeken részt venni, akkor csatlakozz a csoportunkhoz, mindenkit nagy örömmel várunk.

Hozzászólások

(#1) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Jól elkaszáltam rivalt 6.20-kor a célegyenes végén, nem figyeltem a féktávra, jó dühös is voltam magamra... :((( Bocsi érte :B

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.