2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Vasárnap újra futam! Ismét Monza, de most a GT3-as kategória autóival!

Írta: | Kulcsszavak: project cars

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A következő versenyünkre február utolsó napján, 28-án kerül sor, szintén Monzában, azonban most egy kicsit gyorsítunk a tempón, hiszen a GT3-as kategória, lóerőben nem szűkölködő verdáival fogjunk aszfalt betyárkodni. A tervezett versenytáv 25 kör, laza 40-45 perc, persze előtte lesz egy fél órás bemelegítés és egy szintén fél órás időmérő edzés. Ha valaki nem szeretne ennyi időt eltölteni a játékkal egy ültő helyébe, annak javasoljuk, hogy valamikor, a kvalifikáció során csatlakozzon be hozzánk, ezt a rendezvényszám végéig minden további nélkül megteheti. Mivel maga a futam 18:00-kor veszi kezdetét, érdemes azért 17:50-ig odaérni, hogy egy-két kvalifikációs kör még beleférjen.

Gyakorlási lehetőségre nem csak egyénileg van mód, hiszen például ma este 19:00 és 20:00 között szerverünk nyitva áll mindenki előtt, aki online, velünk együtt szeretne ismerkedni ezzel a pálya-autó kombinációval. Így felmérheti az esetleges erőviszonyokat is, sőt, akár segítséget kérhet, ha valami nagyon nem akar összeállni.

Versenyeink mindig a fair play szellemében zajlanak le, nálunk nem jellemző az agyatlan lökdösődés, roncs derbyzés. Keményen harcolunk egymás ellen, de messzemenő tisztelettel és odafigyeléssel, kerülve a komolyabb kontaktokat, és egyéb, sportszerűtlen húzásokat. Csapatunkban vannak nagyon gyors, és gyorsulásban levő játékosok egyaránt, tehát mindenki megtalálhatja a maga ellenfelét.

Egyéb részleteket itt találtok, az aktuális verseny kiírással együtt. Mindenkit nagy örömmel várunk!

Hozzászólások

(#1) SteveK88


SteveK88
(kvázi-tag)

Bárcsak már meglenne a játék. :(

"Bárki aki elém áll, azon nyomban bekakál"

(#2) #96349952 válasza SteveK88 (#1) üzenetére


#96349952
(törölt tag)

Ha sikerül beszerezni, szívesen várunk a csoportban!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.