2020. augusztus 4., kedd

Gyorskeresés

Real Racing 3 Bemutató

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A Real Racing szériát csak nem mindenki ismeri, nézzünk most hát egy rövid bemutatót a harmadik rész új frissítéséről, valamint magáról a játékról. Kezdjük először is a játékkal, valamint a múltjával. Ez a játék mindig is arról szólt, hogy szimulálja az auóversenyzés világát. Magyarán nem éppen tuningolni való kocsikkal kell megnyernünk a versenyt, vagy épp végig nitrózni a pályát. Szóval aki erre vágyik az játszon inkább Need For Speedet, vagy Asphalt-ot.
A nevéből adódóan úgy viselkedik az autó, mint a való életben. Emiatt részben nehezebb is az irányítás.. (akinek inge, ne vegye magára) Alapjáraton be van kapcsolva a "segéd funckió", így tulajdonképpen megkönnyíti a kanyarodást, illetve fékezést a játék. Az elején van egy bemutató rész, ahol egy Porsche Carrera GT-t vezetünk, mely ugyancsak szórakoztató. Elmagyaráz töviről-hegyire mindent, hogyan kell kanyarodnunk majd, hogy kell épp nézetet váltani (bár szerintem mindenképp ajánlott a belső-kormány nézet). Végül megvesszük az első autónkat, itt ne gondoljunk egyből Ferrarira, vagy hasonló vad járgányokra. Kezdésnek megteszi egy Ford Focus RS is, ami egyébként nem is olyan rossz elsőre.

A játék támogatja a szociális-hálókat is, így megoszhatjuk a játékbeli újdonságokat, vagy épp invitálhatjuk a barátainkat egy menetre. És ami a legjobb hogy ingyen, hiszen maga a játék ingyenes. Bár azon belül sajnálatos módon sok minden úgymond időigényes, hogy megszerezzük azt. Hiszen vegyük azt hogy már megvan egy Mustangunk, és már megvan egy új kocsira a pénzünk, de ahhoz hogy azt leszállítsák nekünk várni kell több órát. Persze ezt kitudjuk játszani ha van rá pénztárcánk, vagy épp a játékba pontunk, amivel az idő lecsökken nullára. A játékban azért találunk kocsi fejlesztéseket, amivel minimálisan tudjuk növelni a kocsink teljesítményét, illetve kinézetét. Azért mondom hogy minimálisan, mert nem éppen 200-250-re ugrik a végsebessége a verdánknak. A grafika egyszerűen lenyűgöző, egy kézi-kütyüs játékhoz képest. Szépen kidolgozott a pálya, természetesen az autók is, melyen nagyon szép a tükröződés. Magából gyártóból elég sokat találunk a játékban, noha azért Lada nincs benne, de az általános versenyautókat megtaláljuk. Teljes listáért lásd ezt az oldalt.

Frissítésről annyit, hogy innentől valós időben tudjuk tépni az aszfaltot a járgányokkal. Illetve szokás szerint új autók kerültek be a játékba mely nem más mint a Lamborghini Veneno és a McLaren P1.
Az update tartalmaz új eventet, illetve szerintem egy nagyon frappáns festést a Ford Focus RS-hez.
Ne felejtsük el a hibajavításokat, és néhány játékélményt nyújtó újjítást, amiről sajnos nem közöltek bővebb információt. Ahhoz hogy telepítsük az új frissítést nincs más dolgunk, mint felmenni a Google Play áruházba, és megérinteni a frissítés gombot. Egy pár száz megát letölt a játék, végül indulhat is a szórakozás.

Végül egy kis videóval kedveskedek nektek, hogy esetleg megjöjjön a kedvetek a játékhoz, ha már ingyenes letölhető a Play Áruházból, melyet szintén lejebb linkelek.

Android / Google Play
iOS - App Store

Hozzászólások

(#1) Aweriot


Aweriot
(veterán)

A cikk oké. Talán kicsit száraz.

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

(#2) kecskebégető


kecskebégető
(aktív tag)

Volt már.....RR3 freemium csoda...

Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő

(#3) Aweriot válasza kecskebégető (#2) üzenetére


Aweriot
(veterán)

ÉS :F

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

(#4) sqpp


sqpp
(őstag)

Tudom, elég sok benne az infó RR3 "előző" részéről... de a frissítés nem igazán tartalmaz sok mindent, ezért próbáltam összefűzni a kettőt... és jó részt a frissítésről szólt volna...

(#5) beefjeez válasza kecskebégető (#2) üzenetére


beefjeez
(senior tag)

Ez a komment is volt már, minek írod le ide is? :)

(#6) kecskebégető válasza Aweriot (#3) üzenetére


kecskebégető
(aktív tag)

Akkor is volt már .
És a kérdésedre vélaszolva az "ÉS?" .Jeleztem,hogy volt már :))

(#5) beefjeez
Azért igencsak lódítás vagy tudatlanság esetleg odafigyeléshiánya a hszed mert a topik ma(tegnap?) született az én hszem is általam aznap tehát nincs igazad.Nem volt.
Ellenben a topik hozzászólás mennyiségéből illetve annak hiányából igencsak kitünik,hogy az RR3 mint téma elégszer volt már :DD

(#4) sqpp
Köszönjük szépen ezzel nincs is baj. :R

[ Szerkesztve ]

Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő

(#7) beefjeez válasza kecskebégető (#6) üzenetére


beefjeez
(senior tag)

A fórumon volt már a hozzászólásod, úgy értem.

(#8) kecskebégető válasza beefjeez (#7) üzenetére


kecskebégető
(aktív tag)

Helyes oltári hibád beismerni mindig dícséretes. :R
De attól még ,hogy volt az nem jelenti azt,hogy ehez kapcsolódoan vlolt már tehát az eredeti hszed okafogyott továbbra is. ;]

Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő

(#9) sqpp


sqpp
(őstag)

Be lehet fejezni a vitázást a témám alatt jó? :((( :W

(#10) kecskebégető válasza sqpp (#9) üzenetére


kecskebégető
(aktív tag)

Nem vitázunk.
Egyébként felette lehet? ;]
Sőt a helyedben lelkesednék hátha többen meglelik a remek összefoglalód. ;)

De természetesen tiszteletben tartom kérésed elnézést igérem nem uppolom a topikod tovább nehogy a közzöség megtalálja. :R
Én out és mégegyszer bocs.

[ Szerkesztve ]

Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.