2024. február 29., csütörtök

Gyorskeresés

Call of Duty 2 Wallhack

Írta: | Kulcsszavak: Call of Duty . Legacy . Leírás . All in One . Bug . Experience

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Intro

Gyakorlatilag alig fordult elő velünk, hogy ne lettünk volna csalónak kikiáltva pcw warok közben. Szerencsére mindíg tévedett az ellenfél, nem volt soha szükségünk semmilyen segédeszközre a győzelemhez.
Viszont néha előfordult, hogy kihasználtam ezeket a bugokat, nem teljesen tisztességes módon hozva le köröket. Mostmár teljesen ki van égve a játék, mi sem warozunk már, de azért gondoltam megosztom veletek ezeket az érdekességeket:

Képek:

Ha felugrasz középteszkó tetejére, miután plantoltál B-re, akkor ezen a kis résen tudod figyelni, hogy mikor sunnyognak be plantra a németek. Jól időzítve épp a fejükre lehet esni besunnyogás közben.

Ha britként rusholsz németekre, akkor ha időben érsz ide, akkor rá lehet nézni kezdőjükre, és vödrösre az ablak pereme alatt. Ha tiszta a terep, lehet tovább kerülni, ha szerencsétlen helyen kempelnek, akkor a figyelmetleneket érdemes lebasholni.

Ha beállsz az ajtófélfa mellé, akkor bele tudsz hajolni, és átlátszóvá válik a ház. Abban az esetben, ha egy amcsi errefelé sunnyog, akkor még mielőtt a sarkon befordulna te észreveszed, és visszalépsz kettő halkat az épületbe. 3-4 másodperc mulva már gyanútlanul egyenesen az ajtó felé tart, és nagy lendülettel rá tudod robbantani a sotit az ajtón kirepülés közben.

Ajtófélfába leanelés Dawnville módra. Lehet látni falon keresztül, hogy mikor jönnek be amcsik tocsiból. Ha pontosan csinálod, téged nem fognak észrevenni, de te tudsz időzíteni egy jó kis rájukugrást, vagy taktikai visszavonulást.

Az előző pozícióból ajtófélfába leanelt látvány.

Ugyanez 3rd nézetben, a sisak bőven a fal külső síkján belül van, amcsik nem láthatnak meg.

Utószó

az nincs..

Hozzászólások

(#1) Dot


Dot
őstag

:) Kár, hogy nem 7 éve tudtam ezekről! :D
Ami még sokat segít egy jó fejhallgató!! Illetve Creative hangkártya(főleg vista, w7, w8 hoz)! Én többnyire emiatt kapom, meg a magamét! :D

élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!

(#2) pr1mzejEE válasza Dot (#1) üzenetére


pr1mzejEE
addikt

Még a stílus is rád jellemző! :D:D:D És még mennyi minden bug lehet, mert ha jól látom ezek "csak" lan mapok:D

Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.